NOVA IKONA STILA

Torbica Meghan Markle rasprodala se u svega nekoliko sati

02.12.2017 u 22:36

Bionic
Reading

Bilo je potrebno samo nekoliko sati da se torbica škotske marke Strathberry od oko 4200 kuna rasproda, nakon što ju je na svome prvom kraljevskom zadatku u Nottinghamu pokazala zaručnica princa Harryja Meghan Markle

Zanimljiva torbica bordo boje škotskog brenda Strathberry, kojom je Meghan Markle začinila stajling za svoju prvu službenu kraljevsku dužnost, stoji 675 dolara, a rasprodala se u roku keks, nakon što ju je promovirala zaručnica princa Harryja.

Glasnogovornica brenda koji su 2013. pokrenuli Leeanne Hundleby i njen suprug Guy za Telegraph je izjavila da su oduševljeni. Navodno u vrijeme kad je Leeanne Meghan Markle poslala nekoliko torbica iz kolekcije, još nije bilo obznanjeno da su ona i princ zaručeni.

Lijepa brineta za prvu je službenu kraljevsku dužnost odjenula dugi tamnoplavi kaput koji potpisuje kanadski brend Mackage, ispod kojeg se nazirala tek suknja bež boje i visoke čizme brušene kože u crnoj boji. 

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH

Budući da nije nosila rukavice, njezin je dijamantni zaručnički prsten dolazio do izražaja. Zaruke s Harryjem objavila je u ponedjeljak.