NALIK REALITYJU

Napokon je poznato kako će izgledati Netflixov dokumentarac princa Harryja i Meghan Markle

19.05.2022 u 14:18

Bionic
Reading

Bivši vojvode od Sussexa trenutno užurbano snimaju materijale za svoju dokuseriju koja bi se trebala prikazivati na Netflixu, streaming servisu koji ih posljednjih dana stišće s rokovima i požuruje datum isporuke, a sve u želji da budu prikazani koncem godine

Page Six došao je do informacije kako bi mogao izgledati dokumentarni serijal Meghan Markle i princa Harryja za Netflix. Snimateljska ekipa ovih je dana ušla u dom slavnog para u Montecito gdje su se nastanili nakon odlaska iz Velike Britanije.

Na posjedu vrijednom 14 milijuna dolara navodno se sada snima svakodnevica bivšeg kraljevskog para, a još nije poznato hoće li kamere snimati njihovu djecu Archieja i Lilibet.

'Datum izlaska na male ekrane se još pregovara, sve je u zraku', rekao je jedan od dobro upoznatih producenata, dok izvori bliski Netflixu tvrde drugačije. U Netflixu očekuju predaju snimljenog materijala krajem godine, kada žele pustiti seriju i to baš u vrijeme kada izlaze memoari princa Harryja, koji će navodno uzdrmati britansku kraljevsku obitelj kako nitko ranije.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izgleda da su Meghan i Harry napokon zasukali rukave i počeli raditi, a sve da pokušaju opravdati povjerenje steaming servisa koji je još 2020. uložio 100 milijuna dolara u produkcijsku kuću Archewell.

Podsjetimo, početkom svibnja Netflix je otkazao animirani film 'Pearl' Meghan Markle, koji je već dugo u početnoj fazi stvaranja. Bivša vojvotkinja skoro dvije godine nije uspjela privesti kraju svoj projekt, a Netflix je zbog toga bio primoran otkazati ga.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia