TINa COHEN-CHANG IZ 'GLEE'

Napokon i lijepa vijest vezana uz jednu od najveselijih serija: Zaručila se glumica Jenna Ushkowitz

03.08.2020 u 17:53

Bionic
Reading

Pet godina otakako smo prestali na televiziorima pratiti zgode i nezgode srednjoškolaca iz hit serije 'Glee', po medijima smo pratili uglavnom nezgode koje su snašle članove glumačke postave. Napokon smo dočekali i jednu lijepu vijest

Jenna Ushkowitz, koja je u seriji 'Glee' glumila Tinu Cohen-Chang, zaručila se nakon dvogodišnje veze s dečkom Davidom Stanleyem.

Sretnu vijest Ushkowitz je objavila na Instagramu, podijelivši fotografiju na kojoj ne može sakriti sreću, snimljenu tek nekoliko trenutaka nakon što joj je Stanley postavio sudbonosno pitanje.

Sretna i ponosna Jenna pohvalila se i zaručničkim prstenom, a radost na slavljeničkoj fotografiji s novopečenim zaručnicima dijeli i njihov ljubimac, francuski buldog imena Bear.

'Da, milijun puta, da', napisala je glumica uz fotografiju.

View this post on Instagram

Yes, a million times, yes ✨

A post shared by Jenna Ushkowitz (@jennaushkowitz) on

Za svoj veliki korak u vezi par je primio brojne čestitke pratitelja, a među ostalima čestitale su im i Demi Lovato i zvijezda 'Moderne obitelji' Sarah Hyland, kao i kolega iz serije 'Glee' Alex Newell.

Par je u lipnju proslavio dvije godine veze.

'Dvije godine upoznavanja, putovanja i smijanja. Dvije godine rasta, učenja jedno o drugom, o sebi, o našoj ljubavi, i dvije godine stvaranja naše male obitelji. Ne mogu dočekati sve te dane, mjesece i godine koje dolaze', napisala je Ushkowitz 29. lipnja na Instagramu uz selfie sa Stanleyjem i Bearom snimljenim na plaži i čestitala godišnjicu svojoj ljubavi.

Prošloga je mjeseca Ushkowitz bila jedna od brojnih holivudskih zvijezda koje su se putem društvenih mreža oprostile od njene koligice iz serije 'Glee' Naye Rivera, nesretne glumice koja je 13. srpnja pronađena mrtva nakon nestanka u jezeru u Južnoj Kaliforniji, kojim je plovila na brodu sa svojim 4-godišnjim sinom Joseyem.

'Toliko toga želim reći, ali ne pronalazim riječi, a ne vjerujem da ću ikad i uspjeti artikulirati ono što osjećam... Tvoju svjetlost i radost kojima si zračila bilo je nemoguće ne osjetiti', napisala je Ushkowitz i dodala kako će se truditi da Josey i cijela Riverina obitelj svakodnevno osjećaju koliko je bila voljena.

  • +5
Jenna Ushkowitz Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Prandoni / Shutterstock Editorial / Profimedia