SLUČAJNO UTAPLJANJE

Obdukcija otkrila pravi uzrok smrti holivudske glumice Naye Rivere

15.07.2020 u 12:34

Bionic
Reading

Kako je otkrio mrtvozornik okruga Ventura, 33-godišnja zvijezda serije 'Glee', Naya Rivera, preminula je od slučajnog utapljanja. Tijelo Naye Rivere pronađeno je u jezeru šest dana nakon što je nestala tijekom izleta sa sinom

Nakon je njezino tijelo, nakon pet dana traženja, napokon izvađeno iz jezera u blizini Los Angelesa, mrtvozornik okruga Ventura nakon detaljne je obdukcije zaključio kako je 33-godišnja Naya Rivera preminula od slučajnog utapljanja te da droga, alkohol ili ozljede nisu bile uzrok njezine smrti.

'Zbog datih okolnosti, vizualna identifikacija nije bila moguća, pa je tijelo preminule Naye Rivere potvrđeno nakon što je uspoređen njezin zubni otisak. Izvješće autopsije govori da se ona utopila, a stanje tijela koje je pronađeno odgovara situaciji i provedenom vremenu u vodi. Nikakve ozljede ili bolest nisu uzrokovale njezinu smrt, a ulogu u svemu nisu imali ni droga ili alkohol, što je potvrđeno toksikološkim testiranjem', stoji u priopćenju.

Naya Rivera Izvor: Profimedia / Autor: LRR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsjetimo, Riverin četverogodišnji sin Josey pronađen je u brodu, nakon što je slučajni prolaznik zamijetio da u njemu sam spava te pozvao nadležne službe. Nakon dolaska policije, na brodu je pronađen njezin pojas za spavanje na brodu, a pretpostavljalo se da je glumica Naya Rivera otišla plivati u jezeru, zbog čega se nagađalo kako se utopila.

Voditelj istrage William Ayub potvrdio je sada da je slavna glumica iz serije ‘Glee’ sina uspjela spasiti, ali sebe ne. Prema riječima njezinog sinčića, majka ga je nakon plivanja u jezeru uspjela vratiti u čamac, a kada se okrenuo nje više nije bilo.