trodnevno slavlje ostavilo je traga

Nakon vjenčanja otišao na put s prijateljem: Vidno umoran i iscrpljen Ben Affleck snimljen u zračnoj luci

22.08.2022 u 21:34

Bionic
Reading

Vikend iza nas obilježilo je ekskluzivno vjenčanje Bena Afflecka i Jennifer Lopez. Netom nakon vjenčanja Ben se uputio na putovanje, no ne u društvu svoje životne odabranice već prijatelja Matta Damona

Dugogodišnji najbolji prijatelji, Ben Affleck i Matt Damon, otputovali su zajedno u nedjelju, netom nakon drugog vjenčanja glumac i pjevačice. Glumci i dugogodišnji prijatelji viđeni su kako se s troje djece ukrcavaju u avion u zračnoj luci u Georgiji.

Kako piše Page Six, Ben Affleck je izgledao iscrpljeno nakon trodnevnog svadbenog slavlja dok je svoje prijatelje i obitelj ukrcavao u zrakoplov. Zvijezda filma 'Gone Girl' imao je raščupanu bradu te je bio ležerno odjeven u traperice i majicu kratkih rukava. S druge strane, njegov prijatelj i kolega iz filma 'Dobri Will Hunting' bio je ležerno dotjeran noseći crne hlače, tamnoplavu majicu, crnu bejzbol kapu te ruksak.

Mattu Damonu se pridružila i njegova supruga, Luciana Barroso, s kojom je prošlog tjedna doletio u Georgiju.

  • +8
Ben Affleck i Matt Damon Izvor: Profimedia / Autor: Dana Mixer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Benova djeca, Violet, 16, Seraphina, 13, i Samuel, 10, koje je dobio u braku s Jennifer Garner, također su bili ležerno odjeveni za put.

Podsjetimo, 53-godišnja Jennifer Lopez i 50-godišnji Ben Affleck, koji su se prošlog mjeseca zakonski vjenčali u Las Vegasu, rekli su sudbonosno 'da' po drugi put u subotu na raskošnom i ekskluzivnom vjenčanju.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ceremonija vjenčanja održana je na mladoženjinom imanju u Riceborou, a među uzvanicima su bili Damon, Jimmy Kimmel, agent za talente Patrick Whitesell, australska manekenka Pia Miller i zvijezde filma 'Jay and Silent Bob' Kevin Smith i Jason Mewes. No, mnogi su primijeti kako vjenčanju nije nazočio Benov mlađi brat, Casey Affleck, koji je u vrijeme vjenčanja odveo 14-godišnjeg sina Atticusa na nogometni trening.

Svoje svadbeni vikend Ben i J.Lo završili su intimnim nedjeljnim ručkom, a još uvijek nije poznati sprema li se novopečeni bračni par na još jedan medeni mjesec obzirom su već uživali u romantičnom putovanju u Pariz nakon tajnog vjenčanja u Las Vegasu.