OSVAJA IZGLEDOM

Za drugo vjenčanje s Benom: Jennifer Lopez odabrala je najraskošniju vjenčanicu do sada

22.08.2022 u 08:57

Bionic
Reading

Za drugo vjenčanje s Benom Affleckom, latino diva pripremila je dosad najraskošniju vjenčanicu. Pred prijateljima i obitelji par je ovoga vikenda izrekao sudobonosno ‘da’ na Affleckovom posjedu u Riceborou u Georgiji

Iako će javnost još malo morati pričekati na službene fotografije s vjenčanja J.Lo i Bena Afflecka u Georgiji, zahvaljujući paparazzima otkriveni su detalji svečane ceremonije. Prema fotografijama snimljenim dronovima, gosti su poput mladenaca nosili bijelo, a 53- godišnja Lopez zadivila je u vjenčanici kratkih rukava s dugim šlepom na volane i prozirnim velom. Prema fotografijama iz zraka, vjenčanica stiže s otvorenim leđima I siluetom sirena kroja, no bolji detalji o samoj haljini tek trebaju biti otkriveni, uključujući njezinog dizajnera.

slavlje ljubavi

[FOTO] Stižu nove fotografije s bajkovitog vjenčanja Jennifer i Bena

Pogledaj galeriju

Američki Page Six prije ceremonije izvijestio je kako se očekuje da će Lopez nositi vjenčanicu po narudžbi Ralpha Laurena, ali to još nisu potvrdili ni Lopez ni dizajnerska kuća.

Samo je pitanje vremena kada će Lopez podijeliti pogled na haljinu izbliza, jer su Lopez i Affleck na vjenčanju pozirali službenom fotografu, prema objavljenim paparazzo fotografijama.

Lopez je dan nakon iznenadnog vjenčanja s Affleckom u Las Vegasu podijelila fotografije na kojima je nosila dvije vjenčanice. Prisjetila se i detalja sa same ceremonije u Vegasu te kako se osjećala udajući se za svoju veliku ljubav Afflecka 20 godina nakon što su se prvotno trebali vjenčati, a koje je javnosti otkrila putem vlastite web stranice.