RASKOŠNO SLAVLJE

Svi detalji 400 tisuća dolara vrijednog vjenčanja Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Georgiji

22.08.2022 u 09:15

Bionic
Reading

Nakon ekspresnog vjenčanja u Las Vegasu, Jennifer Lopez i Ben Affleck pripremili su pravo slavlje ljubavi na svom imanju u Georgiji. Par je na svoj dan iz snova, na temu starog Hollywooda, potrošio 400 tisuća dolara

Prije nešto više od mjesec dana Jennifer Lopez udala se u potpunoj tajnosti u Las Vegasu za svog zaručnika Bena Afflecka, s kojim je nekoć davno bila u ljubavnoj vezi, zarukama i planiranju vjenčanja. Nakon dugih 20 godina razdvojenosti Ben i Jennifer uspjeli su organizirati svoj dan iz snova.

Na 8,9 milijuna vrijednom imanju u Georgiji okupili su drage prijatelje, obitelj, suradnike i kolege te još jednom pred svima izrekli 'sudbonosno da'.

Prijem gostiju i sama ceremonija organizirani su na otvorenom, u raskošnom vrtu na imanju, a mladenci su potpuno zablistali. Jennifer je odabrala raskošnu vjenčanicu s potpisom Ralpha Laurena.

Zanimljivo je to da su svi gosti došli u bijelom, što je bila izričita želja mladenaca, a suprotno je svim pravilima uobičajenih vjenčanja.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck - vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon obreda slavlje je nastavljeno u obližnjoj drvenoj kućici dekoriranoj u stilu starog Hollywooda, a sve je popraćeno posterima i detaljima iz filma 'Casanova'. Doznalo se da je svoju kreativnost u uređenju prostora pokazala i 16-godišnja Violet, kći Bena Afflecka iz prvog braka.

Gosti su nakon vjenčanja zaključili da je sve bilo uređeno sa stilom te da nije bilo kiča i nepotrebnih detalja, što si inače slavne osobe znaju priuštiti. Svi su bili smješteni u obližnjem boutique hotelu. Mladenci su u hotelu, u kojem noćenje košta 800 dolara, rezervirali 40 soba, a on je posljednjih dana priprema služio Jennifer kao tajno mjesto za probe vjenčanice.

Dan nakon svadbe svi gosti okupili su se ponovno na imanju slavnog para. Ovoga puta bilo je organizirano nešto neformalnije druženje u vrtu s roštiljem, a okupljeni su prepričavali dojmove s vjenčanja.