UŽIVAJU U RIMU

Nakon vjenčanja, Anja Alavanja sa suprugom otputovala na medeni mjesec: 'Ne znam kako su skužili da smo turisti'

18.09.2021 u 12:14

Bionic
Reading

Da se udala za svog partnera Vedrana Viljevca, otkriveno je 11. rujna, kada su njezini prijatelji na svojim profilima na društvenim mrežama objavili njezine fotografije u vjenčanici, a onda se sa svime televizijska voditeljica pohvalila i sama

Televizijska voditeljica Anja Alavanja, koja je svoj medijski put započela u prvom hrvatskom reality showu Story Super Nova, udala se prošlog vikenda za svog partnera i oca najmlađeg sina, dječačića Dana. Ona i Vedran Viljevac okupili su najdraže ljude i s njima proslavili svoj dan iz snova, a sama Anja Alavanja na Instagramu je otkrila i kako je sve toga dana izgledalo, posebice s malim djetetom koji ima svoj ritam.

Anja je na vjenčanju zablistala u vjenčanici iz butika Vesne Spose, a za vjenčanu kum odabrala je Sandru Osrečki, dok je Vedranov kum bio bivši nogometaš Nikola Pokrivač. Na izlasku iz crkve par su obasuli bijelim ružinim laticama, a prvi ples otplesali su uz ritmove Lukyjeve pjesme 'Provaj'.

A samo tjedan dana kasnije, Anja Alavanja i Vedran Viljevac otišli su na medeni mjesec, a umjesto egzotičnih destinacija odabrali su Rim. Uz fotografiju na kojoj ispija kavu i proučava vodič po Rimu, Anja je napisala: 'Un capuccino, por favor! Ne znam kak su skužili da smo turisti?'

  • +5
Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Podsjetimo, nakon razvoda od Željka Romca, s kojim ima sinove Ivora i Jakova, Anja Alavanja zaljubila se u ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca. Upravo s njim je u travnju ove godine dobila malenog dječaka kojem su ponosni roditelji dali ime Dan, a sada su svoju ljubav i ozakonili.