U JUŽNOJ KAROLINI

Nakon tajnog vjenčanja došlo je vrijeme i za glamuroznu proslavu: Justin Bieber i Hailey Baldwin ponovno izrekli zavjete

01.10.2019 u 11:02

Bionic
Reading

U resortu s velikim jezerom i salom pod vedrim nebom u Južnoj Karolini pjevač Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin vjenčali su se drugi put pred više od 150 uzvanika

Nakon što su prošle godine u ovo vrijeme u tajnosti izrekli vjenčane zavjete jedno drugome u gradskoj vijećnici u New Yorku, 25-godišnji Justin Bieber i tri godine mlađa Hailey Baldwin sada su organizirali veliko vjenčano slavlje.

Iako je nakon ekspresnih zaruka na Bahamima samo nekoliko tjedana nakon što su prohodali ova veza u mnogim očima bila osuđena na propast, čini se da su glazbenik i manekenka odlučni u svojom naumu da ostanu zajedno do kraja života. U prilog im ide i činjenica da se poznaju od djetinjstva, a iz prijateljstva se očito rodila ljubav.

Tako su u ponedjeljak pred više od 150 uzvanika, redom obitelji, prijatelja i dragih ljudi, izrekli sudbonosno 'da' u resortu Montage Palmetto Bluff u Južnoj Karolini.

  • +3
Vjenčanje Hailey Baldwin i Justina Biebera Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / BACKGRID

Dan uoči vjenčanja u lokalnoj crkvi, Justin i Hailey uočeni su kako dolaze na večeru i druženje s okupljenima. Mladenka je nosila haljinicu dizajnerice Vivienne Westwood spuštenih ramena, uz koju je skladno ukomponirala sandale 'Aveline’ Jimmyja Chooa s predimenzioniranom mašnom na stražnjem dijelu, dok je kosu ukrasila također mašnicom. Strani mediji pišu da je vjenčanju prisustvovao velik broj poznatih.

Do ranih jutarnjih sati s mladencima su slavili Kendall Jenner, Camila Morrone, Joan Smalls, Alec Baldwin, kao i kontroverzni menadžer Scooter Braun.