MAMA JE NAJVAŽNIJA

Nakon što je Melania izbjegla novogodišnji doček Donald Trump potvrdio nagađanja

01.01.2024 u 21:03

Bionic
Reading

Ne samo da nije prisustvovala obiteljskom fotografiranju za tradicionalnu božićnu čestitku, nego se Melania Trump nije pojavila ni na novogodišnjem dočeku organiziranom u Mar-a-Lagu, a sada je njezin suprug otkrio i pravi razlog tomu

Za Melaniu Trump ovi blagdan i neće ostati u najboljem sjećanju. Nakon što nije prisustvovala obiteljskom fotografiranju za tradicionalnu božićnu čestitku, te se potom nije pojavila ni na njihovom imanju Mar-a-Lago gdje je organiziran novogodišnji doček, počela su nagađanja oko toga da je došlo do novih trzavica u njezinom braku, no istina je drugačija.

Da Melanijina majkaAmalija Knavs nije dobro, šuškalo se već neko vrijeme, a sada je sve potvrđeno i od samog Trumpa.

Kako je potvrdio sam bivši predsjednik i Melanijin suprug Donald Trump, Amalija Knavs (78) jako je bolesna i situacija nije nimalo dobra. Stoga ne čudi da je umjesto slavlja na Mar-a-Lagu, Melania Trump odlučila provesti trenutke s voljenom majkom i to u obližnjoj bolnici, gdje je Amalija smještena.

'Nadam se da će se oporaviti', rekao je Donald Trump, otkrivši kako je upravo telefonski razgovarao s Melanijom koja je u bolnici u Miamiju s majkom.

Nije nepoznanica da je Melania Trump iznimno vezana uz svoje roditelje, Amaliju i Viktora Knavsa, koje je, nakon što se udala za Donalda Trumpa i dobila američko državljanstvo, preselila iz rodne Slovenije u Ameriku. I oni su, baš poput svoje slavne kćeri, u međuvremneu dobili američko državljanstvo.

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

[FOTO] Ožalošćeni Donald Trump s Melanijom i djecom oprostio se od prve supruge u New Yorku

Pogledaj galeriju

Svo svoje vrijeme provodi upravo s roditeljima, a Amalija i Viktor iznimno su vezani i uz unuka Barona, kojeg su naučili pričati slovenski i s kojim i komuniciraju na slovenskom.