OBITELJ NA OKUPU

Svi se pitaju zašto Melania Trump nije bila na obiteljskoj božićnoj čestitki

28.12.2023 u 11:08

Bionic
Reading

Oko Donalda Trumpa okupila su se sva njegova djeca pa su zajedno pozirali za božićnu obiteljsku fotografiju. U oči upada i jedan detalj, točnije nedostatak ključne osobe - Melanije koja nije bila prisutna na ovom tulumu iz opravdanih razloga

Na Instagram profilu Kimberly Guilfoyle, zaručnice Donalda Trumpa Jr, osvanula je obiteljska fotografija obitelji Trump. Nasmiješena lica za potrebe fotografiranja stvaraju dojam idiličnih obiteljskih odnosa, no nešto ipak nedostaje - iako se na ovoj božićnoj fotografiji nalazi čitava obitelj, nema Melanije Trump...

Kako doznaje PageSix, Melania Trump nije bila na svečanoj božićnoj čestitki svoje obitelji jer se brinula o svojoj bolesnoj majci. Naime, 78-godišnja Amalija Knavs nalazi se u bolnici, a Melania uz nju provodi sve svoje slobodno vrijeme pa je tako propustila i obiteljski božićni tulum.

'Melania je oduvijek bila jako odana cijeloj svojoj obitelji. Ne bi trebalo biti iznenađenje što je ovaj Božić provela sa svojom bolesnom majkom', komentirali su za Fox News Digital.

Iako njegove majke nije bilo, uz oca je pozirao i 17-godišnji Barron koji je stao iza oca.

Naime, navodno je baš zbog Barrona Melania bila manje uključena predsjedničkoj ulozi Donalda Trumpa u razdoblju od 2017. do 2021. Popularna Slovenka htjela je biti posve posvećena odgoju sina jedinca, no sada je spremna preuzeti veće i važnije uloge supruge predsjednika.

Na slici se uz Donalda Trumpa i Barrona nalaze i Trump Jr., Kimberly Guilfoyle, Ivanka Trump, suprug Jared Kushner i njihova djeca, Tiffany Trump i suprug Michael Boulos.

  • +8
Ivanka Trump i suprug Jared Kushner Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia