zbog bizarnog razloga

Barron Trump izrastao je u pravog mladića, viši je i od oca, a Donald to do sada nije htio pokazati

28.12.2023 u 20:40

Bionic
Reading

Barron Trump nadvija se nad svojim ocem Donaldom na tradicionalnoj božićnoj obiteljskoj fotografiji - a neki vjeruju da je to namjerno odvraćanje pažnje od činjenice da na fotografiji nedostaje jedan ključni član obitelji

Sin Donalda Trumpa, Barron, nadvisio je bivšeg predsjednika na obiteljskoj božićnoj fotografiji ove godine i to unatoč nelagodi bivšeg predsjednika da nije najviša osoba u sobi.

Proširena Trumpova obitelj okupila se oko božićnog drvca, a 13 članova obitelji pridružilo se slavlju i široko se nasmiješilo u posljednjoj prazničnoj sezoni prije predsjedničkih izbora sljedeće jeseni - na kojima se očekuje da će se bivši predsjednik kandidirati. Okupljene oko božićnog drvca moglo se vidjeti Donalda Trumpa Jr, Ivanku Trump i njezino troje djece, mnoštvo drugih članova obitelji i Barrona Trumpa koji se nadvija nad potencijalnim predsjedničkim kandidatom.

Na obiteljskoj fotografiji koja iz više razloga privlači pažnju, Barron Trump izgleda za cijelu glavu viši od svog oca. Donald je inače visok 1,9 m, a njegov sin, 17-godišnji Barron nevjerojatnih 2,01 m. Ipak, na fotografiji izgleda kao da je Barron od Donalda puno viši od desetak centimetara, pa su se mnogi na internetu zapitali zašto i čemu taj 'trik'.

Trumpov najmlađi sin - i jedino dijete sa sadašnjom suprugom Melanijom - prošao je kroz popriličan skok u razvoju otkako se prvi put pojavio na javnoj pozornici sredinom 2010-ih tijekom Trumpove prve predsjedničke utrke.

Američki novinar i stručnjak za Trumpa, Michael Wolff, pisao je da Trump nije bio zadovoljan Barronovim strelovitom stopom rasta, tvrdeći u svojoj knjizi Siege: Trump Under Fire da je Donald imao 'fetiš da bude najviša osoba u prostoriji'.

A još je jedan detalj na fotografiji bio neobičan - Melania Trump u potpunosti nedostaje na fotografiji snimljenoj na Trumpovom imanju Mar-a-Lago, gdje je optužen za skrivanje stotina povjerljivih dosjea uzetih iz Bijele kuće u jednoj od njegove četiri kaznene optužnice. A malo vjerojatno se čini da je to zato što je ona bila iza kamere, budući da multimilijarder vjerojatno ima privatnog fotografa za ovakve prilike.

Kada je obitelj Trump kontaktirana i upitana vezano za Melanijinu odsutnost, Trumpovi su kratko za Page Six rekli da je rekli da je ona u to vrijeme radila na drugom obiteljskom pitanju - ali nisu otkrili o čemu se radi. Fox News je izvijestio da je Melania za Božić bila sa svojom bolesnom majkom, 78-godišnjom Amalijom Knavs koja je navodno je bolesna u bolnici.

  • +8
Ivanka Trump i suprug Jared Kushner Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia