osjeća se spremno

Nikad samouvjerenija Melania Trump sprema se ispisati povijest, a evo zašto ćemo je češće viđati

27.12.2023 u 09:32

Bionic
Reading

Sprovod Rosalynn Carter otkrio je novi stav bivše prve dame Melanije Trump koja se sa suprugom planira vratiti u Bijelu kuću. Dok je stajala bokom uz bok ostalim bivšim prvim damama, Melanijino samopouzdanje pokazalo je da njezin povratak znači i mijenjanje povijesti

Iako se dosad Melania Trump držala po strani, nekako nikad posve ne preuzevši kultnu ulogu prve dame, sada je spremna to promijeniti. U nadolazećoj kandidaturi njezinog supruga Donalda Trumpa Melania će biti jedna od vodećih figura, a spremna je preuzeti i više uloga.

Dok je Donald Trump od 20. siječnja 2017. do 20. siječnja 2021. obnašao funkciju 45. predsjednika SAD-a, Melania je bila njegova potpora, ali i majka njihovom sinu koji je tad bio u ključnim adolescentskim godinama te je trebao njezinu posvećenost, ljubav i brigu.

Međutim Barron sada ima 17 godina, a mama sada sigurnijim stopama može krenuti u novu staru ulogu.

'Melania shvaća da je njezino vrijeme da se pridruži redovima povijesnih prvih dama i ostavi svoj trag u povijesti... Osjeća se bolje pripremljenom za svoju potencijalnu ulogu drugi put', otkrio je izvor za PageSix nakon što se Melania u društvu bivših prvih dama pojavila na sprovodu Rosalynn Carter.

U društvu Laure Bush, Michelle Obame te Hillary Clinton, Trump je izgledala samouvjerenije no ikad, što je pokazatelj energije koju želi unijeti u kampanju svog supruga koji će, kako zasad stoje stvari, snage još jedanput odmjeriti s trenutnim predsjednikom.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Brynn Anderson / UPI / Profimedia