SASHA ATTWOOD

Nakon povratka iz Hrvatske djevojka engleskog reprezentativca otkrila sve o prijetnjama smrću koje je primila

03.08.2021 u 15:26

Bionic
Reading

Iako javnost možda ne misli tako, biti djevojka slavnog sportaša, osobito u Engleskoj, nije niti najmanje lako, a to je sada potvrdila i Sasha Atwood, djevojka Jacka Grealisha, koja je za vrijeme trajanja ovogodišnjeg Eura primala po 200 prijetnji smrću dnevno, a mnoge su joj uputile nepoznate tinejdžerice opsjednute njezinim dečkom

25-godišnja Sasha Atwood otkrila je da je bila meta internetskih trolova i bolesnih umova koji su joj svakodnevno, tijekom trajanja ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva, slali poruke poput 'nadam se da ćeš dobiti rak i umrijeti' ili 'želim ti da pogineš u automobilskoj nesreći'.

Kako je rekla, većinu tih poruka uputile su joj mlade djevojke koje su čak planirale njezino ubojstvo i ustvrdile kako 'nikada nisu niti jednu ženu toliko mrzile'. Manekenka i djevojka 25-godišnjeg nogometaša Aston Ville, Jacka Grealisha s njim je u vezi još iz doba kada su zajedno pohađali istu školu u Solihullu, West Midlandsu, a nakon prekida, ponovno su obnovili vezu u lipnju ove godine.

  • +3
Jack Grealish i Sasha Attwood u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Na svom Instagram profilu, otvorenom za javnost gdje je prati više od 52 tisuće ljudi, Sasha nije ničime dala naslutiti da su ponovno zajedno. No, sve se doznalo, i ona je postala žrtvom internetskih trolova koji su željeli da ona i njezina obitlej umru.

O svemu je progovorila na svom vlastitom YouTube kanalu, otkrivši: 'Primala sam po 200 prijetnji smrću dnevno i ne pretjerujem kada to kažem. Poruke su pristizale po cijele dane. I sada pristižu, svaki dan.'

Sasha Attwood Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kako je rekla, prijetnje smrću dobijala je i na Instagramu, ali i TikToku, dodavši kako iako je uvijek bila 'jaka osoba', ovakvo ju je ponašanje prestrašilo.

'Stalno čuješ te priče o trolanju, no zapravo dok se to ne dogodi tebi, ne shvaćaš koliko je to strašno. Najgore je što je riječ o mladim djevojkama. Gledala sam njihove profile, s kojih su mi slale te poruke, i riječ je o djevojčicama od 13-14 godina. To je baš tužno. Prvo sam ih pravdala da su mlade, no onda sam promislila o svemu i shvatila da ja u njihovoj dobi nikada ne bi poslala takve poruke.'

  • +11
Jack Grealish i Sasha Attwood Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Inače, video je u samo jedan dan pogledan više od 50 tisuća puta i nastao je nakon njihovog povratka iz Hrvatske, točnije iz Dubrovnika, gdje su proveli godišnji iz snova. U videu je Sasha Attwood nahvalila ljepote naše zemlje.