HARRY MAGUIRE

Nakon nogometaša Aston Ville, u Hrvatsku stigao još jedan engleski reprezentativac i zvijezda Manchester Uniteda

30.07.2021 u 18:27

Bionic
Reading

Nakon što je Engleska izgubila u finalu ovogodišnjeg Eura, reprezentativci su se raspršili po moru, a budući da im ponos trenutno brani da uživaju u Italiji, biraju Grčku ili, poput Jack Grealisha Hrvatsku. Njegovim putem krenuo je i reprezentativni suigrač Harry Maguire, koji se na svom Instagramu pohvalio da sa zaručnicom Fern Hawkins uživa upravo na Jadranskoj obali

Kako bi u potpunosti bio spreman za novu sezonu u Manchester Unitedu, engleski nogometni reprezentativac, 28-godišnji Harry Maguire otišao je na zasluženi ljetni odmor. Svoju lokaciju otkrio je na službenom Instagram profilu, gdje se pohvalio da sa svojom godinu dana mlađom zaručnicom Fern Hawkins uživa u morskim delicijama u restoranu na samoj plaži.

Ipak, točnu destinaciju nije otkrio, budući da par plovi na jahti Jadranskom obalom. Na jednoj fotografiji zaručnici poziraju u restoranu, on bez majice, a ona u minijaturnom bikiniju, potom nazdravljaju na jahti, da bi se na objavljenoj snimci Maguire bacio u more, u potrazi za osvježenjem.

Inače, par ima dvije kćeri, dvogodišnju Lillie Saint i 14-mjesečnu Piper Rose, no nije poznato jesu li i djecu poveli na odmor. U vezi su od 2011. godine, kada su oboje bili tek tinejdžeri.

Nekoliko dana prije Maguirea, u Hrvatsku je stigao i njegov suigrač iz reprezentacije i nogometaš Astone Ville  Jack Grealish, koji u Dubrovniku uživao sa svojom atraktivnom djevojkom Sashom Attwood.

  • +5
Harry Maguire i Fern Hawkins Izvor: Profimedia / Autor: Queensofthenorth/MEGA / The Mega Agency / Profimedia