JACK GREALISH I SASHA ATTWOOD

U ljepotama Dubrovnika uživa i engleski reprezentativac i nogometaš Aston Ville koji je tamo stigao sa svojom djevojkom

28.07.2021 u 09:30

Bionic
Reading

Ljeto je na vrhuncu, a s njime i turisti koji su stigli na Jadran sa svih strana. Kao i prijašnjih godina, sam jug Dalmacije, posebice Dubrovnik, najzanimljiviji je i slavnim facama koji tamo uživaju u ljepotama grada, ali i najukusnijim delicijama

U večernju šetnju Dubrovnikom sinoć se uputio engleski reprezentativac i nogometaš Aston Ville Jack Grealish, kojem društvo tamo pravi njegova atraktivna djevojka Sasha Attwood. U Dubrovnik je 25-godišnji nogometaš stigao nakon Grčke, točnije otoka Mykonosa, gdje se okupilo nekoliko engleskih reprezentativaca nakon poraza u ovogodišnjem finalu Europskog nogometnog prvenstva.

Nakon ludog provoda u Grčkoj, Jack je odlučio odmor nastaviti u Dubrovniku sam sa svojom djevojkom, vršnjakinjom Sashom Attwood, i to u puno mirnijem izdanju - uživajući u šetnjama i dobroj hrani. A osim fotografija koje je snimio fotograf Pixsella, dolaskom nogometne zvijezde u grad pohvalio se i chef jednog dubrovačkog hotela, koji je objavio zajedničku fotografiju i zahvalio mu riječima:

'Hvala ti Jack što si odabrao naš restoran, bilo mi je zadovoljstvo kuhati za tebe večeras.'

Nogometaš Aston Ville nakon ovogodišnjeg je Eura postao želja mnogih klubova, a ako je vjerovati britanskim medijima, Jack Grealish bi uskoro trebao potpisati za Manchester City.

  • +3
Jack Grealish i Sasha Attwood u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Inače, Dubrovnikom je Grealish šetao u ležernoj kombinaciji široke bijele majice, crnih hlača i tenisica, dok se njegova djevojka odlučila za dugu haljinu i sandale. Par se upoznao u vrijeme dok su oboje bili tinejdžeri i pohađali katoličku školu u Solihullu, a nakon što su im se putevi razdvojili, vezu su obnovili uoči ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva, gdje je Sasha glasno bodrila svog dečka.