godine su za njega broj

Nakon odmora u Dubrovniku, Harrison Ford stiže na Jahorinu? Legendarni glumac želi sudjelovati na biciklističkoj utrci

11.09.2021 u 22:47

Bionic
Reading

Planetarno popularni Harrison Ford i njegova supruga Calista Flockhart ovo ljeto godišnji odmor proveli su u Dubrovniku, a slavni glumac uskoro bi mogao ponovno stići na naše prostore. Naime, Harrison je zainteresiran za sudjelovanje na biciklističkoj utrci koja se održava su susjednoj Bosni i Hercegovini

Glumac je izrazio želju za sudjelovanjem u Svjetskom prvenstvu u amaterskom biciklizmu, izjavili su za medije organizatori utrke 'UCI World Champions Grann Fondo Istočno Sarajevo 2021'. Utrka će se odvijati od 5. do 10. listopada i glumac bi tom prilikom posjetio Istočno Sarajevo, piše Klix.ba.

Naime, iako ima 79. godina Harrison je strastveni ljubitelj amaterskog biciklizma te se više puta s prijateljima uputio na biciklističke ture duge nekoliko stotina kilometara. Neki njegovi bliski prijatelji već su ispunili normu za dolazak na prvenstvo, a Ford je izrazio želju da im se pridruži jer su mu prenijeli mnogo lijepih iskustava koje su doživjeli na Jahorini tijekom kvalifikacijske utrke koja je održana sredinom kolovoza ove godine.

Harrison Ford i Mato Franković Izvor: Društvene mreže / Autor: Grad Dubrovnik / Facebook

Kvalifikacijska utrka za Svjetsko prvenstvo već je okupila nekoliko značajnih imena iz svijeta biciklizma, a najpoznatiji je Nizozemac Johnny Hoogerland, koji je i pobijedio u obje trke.