oni su nam NAJBOLJA REKLAMA

[VIDEO/FOTO] Hrvatska je i dalje hit destinacija: Ove strane zvijezde obožavaju našu obalu, a evo tko je sve ovoga ljeta odmarao na Jadranu

30.08.2021 u 06:50

Bionic
Reading

Ljeto još traje, a unatoč pandemiji koja još uvijek hara, naša zemlja i ove godine je bila mamac za brojne bogate i slavne koji su upravo kod nas odlučili provesti odmor. Posljednji u nizu svjetski poznatih 'faca' koji su posjetili Hrvatsku bili su Michael Jordan, Derek Jeter, Demi Moore i Harrison Ford te glumica Phoebe Dynevor koja je svjetsku slavu stekla ulogom u hit-seriji 'Bridgerton', jedna od najvećih sportskih legendi, Michael Jordan i Demi Moore

Legendarni holivudski glumac Harrison Ford proteklog vikend je sletio na hrvatsko tlo gdje sa suprugom Calistom Flockhart i sinom Liamom uživa u ljetovanju u Dubrovniku. Odsjeli su u vili Agave, a Ford je uživao u masažama nakon ozljede na snimanju novog nastavka Indiana Jonesa. Među ostalim su dan proveli su i na karaki, a slavni glumac je u jednom trenutku preuzeo kormilo u svoje ruke.

  • +2
Harrison Ford i Calista Flockhart u Dubrovniku Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dubrovnik Net

Par je prošetao Stradunom, a obišli su i zidine. Večerali su u restoranu kojeg je nedavno posjetila i udovica Kobea Bryanta, Vanessa Bryant. Dva je tjedna s kćerkama Natalijom, Biankom i Capri ali i s prijateljicom Catherine Gasol, suprugom bivšeg NBA igrača i Kobeovog suigrača iz Lakersa, Paua Gasola s kćerkicom Elisabet Giannom, boravila je u Dubrovniku. Ondje je boravila u potpunoj tajnosti, a u Grad je stigla kako bi ispunila želju najstarijoj kćeri Nataliji koja trebala je vidjeti Dubrovnik još prošle godine, no zbog pandemije koronavirusa taj izlet je bio otkazan.

Zbog svojeg povijesno-kulturnog nasljeđa i činjenice da je 1979. godine na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine te prikaza grada u 'Igri prijestolja', ne iznenađuje da je Dubrovnik i dalje omiljeno odredište zvijezda A-liste.

Tako su Dubrovnik su krajem srpnja stigle i Viktorijine anđelice. Neke od najljepših žena svijeta Shanina Shaik, Kelsey Merritt, Rachel Scott, Lais Ribeiro, Dena Gallucci i Juliana Borrero stigle su na našu obalu kako bi proslavile djevojačku zabavu Jasmine Tookes koja se uskoro udaje za Juana Davida Borrera, direktora međunarodnih tržišta Snapchata. Svoje oduševljenje nisu krile, što ljepotama koje naša zemlja pruža, a što dobrim provodom što domaćim delicijama, a osim Dubrovnika posjetile su i Hvar, Korčulu te su otišle do Istre, točnije do Meneghetti Wine Hotel & Winery, stancije u Balama.

  • +13
Viktorijine anđelice stigle u Dubrovnik kako bi proslavile djevojačku večer Jasmine Tookes Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Poznato je da je Dubrovnik je jedno od omiljenih odredišta za odmor jednog od nekada vodećih šefova Formule 1 i bivšeg hrvatskog zeta Bernieja Ecclestonea. Nakon razvoda braka od Slavice Radić i dalje dolazi na Jadran. Krajem prošlog mjeseca snimljen je na Stradunu u društvu svoje nove supruge, 46 godina mlađe Fabiane Flossi s kojom je prošle godine dobio sina Alexandera Charlesa, a nakon Dubrovnika početkom kolovoza posjetili su i Trogir.

OBITELJSKI UŽITAK NA JADRANU

[FOTO] Bernie Ecclestone stigao u Trogir: Jednogodišnjeg nasljednika ostavio je dadiljama pa suprugu Fabianu poveo u romantičnu šetnju gradom

Pogledaj galeriju

U gradu podno Srđa guštala je i dvadesetpetogodišnja zvijezda engleske nogometne reprezentacije Jack Grealish. S djevojkom Sashom Attwood stigao je nakon odmora u Grčkoj.

Nogometaš Jack Grealish uživa u ljetovanju s djevojkom Sashom Attwood Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell
  • +11
Jack Grealish i Sasha Attwood Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

U Dubrovniku je osim Grealisha viđen još jedan engleski nogometaš, Harry Maguire koji trenutno ljetuje u Hrvatskoj sa zaručnicom Fern Hawkins.

Maria Šarapova, bivša ruska teniska zvijezda otkrila je na svom Instagramu kako se odmara u Hrvatskoj. Fotografije su otkrile kako je riječ o Dubrovniku. Posjetila i Crkvu svetog Ignacija, a zanimala se za tradicionalni vez te zlatne alkice. 'Unutar zidina Starog grada u Dubrovniku. Zlatne alkice s početka 1900-ih. Možda su dostupne i na 1stdibbs (e-trgovina antikvitetima, op. a.)?', napisala je Šarapova.

Još jedan slavni glazbenik je posjetio na hrvatsku obalu. Na Stradunu je proteklog vikenda viđen i Roger Taylor bubnjar i osnivač kultne grupe Queen. Taylor je u Dubrovnik stigao s 23 godine mlađom suprugom Sarinom Potgieter. Glazbenik i glumica šetali su gradom s prijateljima te nisu bježali od fotografa nego su im spremno pozirali.

SLAVNI NA NAŠOJ OBALI

[FOTO] Bubnjar grupe Queen ponosno pozirao sa suprugom na Stradunu

Pogledaj galeriju

Ljepote naše obale privukle su i legendarnog tenisača Rogera Federera. On je krajme srpnja boravio na Malom Lošinju. Stigao je na poziv bivšeg tenisača, a danas trenera Ivana Ljubičića, koji je ondje pokrenuo svoju tenisku akademiju. Tenisač se odmarao u društvu supruge Mirke i njihovo četvero djece, a s njima je bio i slavni francuski tenisač Thierry Henry.

  • +13
Roger Federer s obitelji i prijateljima na Malom Lošinju Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Phoebe Dynevor je podijelila na Instagram storyju fotografiju s delicijama i vinom na kojoj je otkrila da boravi u vinskom hotelu i restoranu u mjestu Bale. Društvo joj pravi prijateljica i kolegica Sabrina Bartlett. 'Uspjele smo', poručila je kratko mlada glumica pored prve fotografije iz Lijepe naše.

U Istru je stigla i Phoebe Dynevor koja se prošle godine proslavila u popularnoj seriji 'Bridgerton'. Glumica je stigla u pratnji prijateljice i kolegice iz serije, Sabrine Bartlett, a stacionirale su se u istarskom hotelu i vinariji u mjestu Bale. Obje su podijelile više fotografija kako uživaju u našem moru, delicijama i vinu, koktelima, plovidbi.

Jedan od najvećih sportaša svih vremena, Michael Jordan, stigao je u Split na luksuznoj jahti O'Pari. Čim je zapažen, prvo u splitskoj zračnoj luci, a zatim i na Zapadnoj obali, nastalo je veliko uzbuđenje. Sa svojom svitom bio je u Splitu, Šibeniku i šibenskom arhipelaga, na Hvaru te u Dubrovniku odakle je napustio Hrvatsku.

  • +4
Michael Jordan sa suprugom Yvette prošetao Dubrovnikom Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

I dok su svi pogledi pratili legendarnog NBA košarkaša Michaela Jordana koji je nakon posjeta Hvaru na jahti uplovio u Dubrovnik, jedna druga vrlo poznata zvijezda iz svijeta sporta, uživala je u ljepotama ovoga grada i to manje/više incognito. Derek Jeter, zvijezda bejzbola i legenda New York Yankeesa, sa svojom suprugom, manekenkom Hannah odmara na jahti Michaela Jordana, no do posjeta Dubrovniku poznati par prošao je potpuno neprimijećeno.

  • +3
Derek Jeter sa suprugom Hannah Izvor: tportal.hr / Autor: Vlado Radičević/tportal

I glumica Demi Moore jedna je u nizu poznatih koji su ovo ljeto odabrali Hrvatsku za odmor. Snimljena kako uživa na terasi vile Agave na stjenovitoj hridi iznad mora pored Starog grada s pogledom na Lokrum. Inače, Demi Moore ovo nije prvi posjet Dubrovniku. Naime prije više godina sletjela je u Grad, navodno u društvu tri kćeri - Rumer Willis, Tallulah Belle Willis i Scout LaRue Willis - te su se zaputile na Hvar i večerale u poznatom restoranu.

  • +18
Demi Moore u vili Agave uživa s prijateljima Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Na našoj se obali odmarao i 49-godišnji glumac Niel Patrick Harris, našim gledateljima najpoznatiji po ulozi u humorističnoj seriji 'Kako sam upoznao tvoju majku', i ove godine sa suprugom Davidom Burtkom i dvoje djece ljetuje u Hrvatskoj.

Prvi put je Harris posjetio Hrvatsku 2019., nakon čega se sa suprugom i njihovim desetogodišnjim blizancima Harper Grace i Gideonom Scottom nastavio vraćati svako ljeto.

Nakon glumice Demi Moore i košarkaša Michaela Jordana, u ljepotama Dubrovnika ovih dana uživa i legendarni glazbenik i humanitarac, Bob Geldof. Uz suprugu i bubnjara grupe Queen, Rogera Taylora ovoga vikenda uživao je u razgledavanju dubrovačkih znamenitosti te šetnji Stradunom.

NAKON MICHAELA JORDANA

[FOTO] Bob Geldof nova je zvijezda u Dubrovniku: Sa suprugom i bubnjarem grupe Queen prošetao Stradunom

Pogledaj galeriju