otkrio je instagram

Demi Moore je na našoj obali: Pogledajte fotografiju s kojom je pokazala da ljetuje u Dubrovniku

23.08.2021 u 13:26

Bionic
Reading

Harrison Ford i Calista Flockhart, Michael Jordan, Roger Federer, bubnjar legendarne grupe Queen, Roger Taylor, anđelice Victoria’s Secreta, udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, Vanessa Bryant, Maria Šarapova - samo su neki od slavnih koji su ovog ljeta guštali u morskim ljepotama Lijepe Naše. I Demi Moore je stigla na ljetovanje u Hrvatsku - nitko za to nije znao, a odala ju je fotografija koju je objavila na društvenoj mreži

Milijarderi, rock zvijezde, glumci, manekenke i sportaši, svi su odabrali upravo Hrvatsku. 'Nedjeljni selfie', stoji u opisu fotografije Demi Moore na kojoj zadovoljno pozira na terasi s pogledom na more, a mnogi su na njoj prepoznali da se radi o našoj obali.

Mnogi su pitali je li u Italiji, a jedan komentar je jasno ustvrdio: 'Ne, definitivno je u Hrvatskoj, malo izvan Dubrovnika.' Glumica i bivša supruga Brucea Willisa odsjela je u vili Agave koja se nalazi pored hotela Excelsior u kojoj su ranije odsjeli Harrison Ford i Calista Flockhart.

Demi i Bruce Willis bili su u braku od 1987. do 2000. godine, a i danas se često druže, što Bruceovoj sadašnjoj supruzi Emmi nimalo ne smeta pa su svi proslavili i njihovo vjenčanje. Sa kćeri Rumer prije dolaska u Dalmaciju uživala je na grčkom Mikonosu.