PONOSNA MAMA I SUPRUGA

Nakon dugo vremena Megan Fox pokazala svoju preslatku dječicu

14.10.2019 u 15:09

Bionic
Reading

Nekima je ostala u sjećanju kao prava seks bomba s malih ekrana i akcijskih filmova, a glumica Megan Fox posljednjih nekoliko godina igra sasvim drugačiju životnu ulogu. Skrasila se uz voljenog muškarca s kojim dijeli troje preslatke dječice i uživa u svakom novom danu uz najdraže

Rijetki su privatni trenuci koje glumica Megan Fox dijeli s javnosti putem društvenih mreža. Ova zgodna brineta svoju intimu radije čuva od nepoželjnih očiju i po tom je pitanju dosta staromodna. Zbog toga oni koji manje prate njezin današnji rad i karijeru, rijetko znaju da je u sretnom braku već devet godina s glumcem Brianom Austinom Greenom s kojim dijeli troje djece.

Sedmogodišnji sin Noah, dvije godine mlađi Bodhi i trogodišnji Journey najveće su blago nekad megapopularne holivudske ljepotice. Megan Fox danas živi mnogo manje pod svijetlima reflektora, manje snima, a više je posvećena obitelji i djeci.

Najdraže doba godine, jesen i kultni američki praznik Halloween se bliže pa se 33-godišnjakinja odvažila i javno objavila zajedničke obiteljske fotografije. Glumački par uživao je sa svoja tri muška nasljednika u najzabavnijem dječjem parku na svijetu, Disneylandu u Los Angelesu.

'Halloween u Disneylandu uvijek je najzabavniji. Jedino što tražim je jedna normalna obiteljska fotografija na kojoj ćemo svi zajedno gledati u kameru…', poručila je Fox i priložila nekoliko simpatičnih scena na kojoj razigrani mališani jedva uspijevaju držati koncentraciju za fotografiranje.