problemi u raju?

Dugo je nismo vidjeli: Megan Fox izgleda sjajno, a jedan je detalj pokrenuo šuškanja o razvodu

30.11.2018 u 12:10

Bionic
Reading

Megan Fox gotovo da i nismo viđali posljednjih godina, a rijetke su prilike kad bi slavnu ljepoticu vidjeli ovako dotjeranu. Atraktivna glumica viđena je ispred studija Televizije Bravo gdje je gostovala u emisiji 'Watch What Happens Live!'. No seksi outfit zasjenio je jedan detalj koji je nedostajao - vjenčani prsten, zbog čega su krenula nagađanja kako se Meghan razvodi od supruga Briana Austina Greena

Nakon što ju je Hollywood odbacio zbog njezina razmaženog ponašanja, glumica Megan Fox je gotovo u potpunosti bila odsutna iz javnog života, no nakon godina pauze zvijezda 'Transformera' dobila je priliku voditi emisiju 'Legends of the Lost With Megan Fox' na Travel Channelu koja će otkrivati nepoznate odgovore na pitanja o Trojanskom ratu, tragati za ženskim Vikinzima i proučavati Stonehenge.

32-godišnja glumica viđena je na Manhattanu ispred studija Televizije Bravo odjevena u seksi šljokičasto odijelo s crnim satenskim ovratnikom s potpisom brena Redemption, a cjelokupan stajling upotpunila je crnim štiklama i provjerenim crvenim ružem koji je dao uvijek dobrodošlu dozu glamura.

  • +13
Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je glumica svo vrijeme rukom pridržavala sako kako fotografi ne bi uslikali nešto što ne bi trebali, obzirom da ispod sakoa nije nosila ništa, provokativni dekolte pao je u drugi plan nakon što su paparazzi primijetili kako Megan ne nosi vjenčani prsten.

Ovaj je detalj pokrenuo nagađanja o razvodu između glumice i njezina 45-godišnjeg supruga, zvijezde Beverly Hillsa Briana Austina Greena.

  • +24
Megan Fox i Brian Austin Green Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Istinitost ovih glasina ne bi bila preveliko iznenađenje, obzirom da je par i ranije imao problema u braku. Njihov odnos je na klimavim nogama posljednjih osam godina braka. 2016. godine su se na kratko razišli, a potom vrlo brzo i pomirili, nakon što je Megan saznala da je trudna s njihovim trećim djetetom.