OBITELJ JE SVETINJA

Nakon 2 godine izbivanja s društvenih mreža oglasila se Ana Kurnjikova fotkom za pamćenje

03.04.2024 u 12:40

Bionic
Reading

Unatoč svjetskoj slavi koju su oboje postigli, svatko u svom području, 48-godišnji pjevač Enrique Iglesias i njegova šest godina mlađa životna partnerica, bivša tenisačica Ana Kurnjikova, uspjeli su od samog početka svoj privatni život zadržati podalje od očiju javnosti

Istoga se i danas pridržavaju, no ipak postoje posebni trenuci kada uistinu i sami žele sa cijelim svijetom podijeliti svoju sreću.

Takva se situacija odigrala u njihovom domu ovih dana, kada je u centru pažnje bio 'glava obitelji', latino zvijezda Enrique Iglesias, koji je slavio rođendan.

Upravo zbog rođendana svoje ljubavi, Ana Kurnjikova oglasila se nakon dvije godine izbivanja na društvenim mrežama, objavivši obiteljsku fotografiju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Na njoj Ana i Enrique sjede u dvorištu njihove obiteljske vile, bivša tenisačica u krilu drži blizance Nicholasa i Lucy dok je pjevaču na ramenima najmlađa Mary.

Fotografija je snimljena prije godinu ili dvije, budući da su blizanci danas već šestogodišnjaci, a malena Mary ima četiri godine.

  • +2
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Dobro je poznato da je obje trudnoće Kurnjikova čuvala u najvećoj tajnosti. Da je rodila blizance otkrila je tek nekoliko dana kasnije, objavivši fotografiju s poroda, iznenadivši sve činjenicom da je uopće bila trudna, dok je trudnoću s Mary otkrila nekoliko tjedana prije poroda.

Par je inače u vezi od 2001., a upoznali su se na snimanju spota za njegovu pjesmu 'Escape'.