PRVI PUT SVI NA OKUPU

Ana Kurnjikova čestitala je Enriqueu Iglesiasu rođendan i to posebnom fotografijom, a onda joj je on 'uzvratio' objavom snimke

09.05.2022 u 09:00

Bionic
Reading

Latino zavodnik Enrique Iglesias ovog je vikenda puhnuo u čak 47 svjećica na rođendanskoj torti, iako ovom glazbeniku dječjeg lica te godine nitko ne bi dao. Najljepšu čestitku dobio je od svoje supruge i majke njegovo troje djece, bivše tenisačice Ane Kurnjikove

'Sretan rođendan najboljem tati! Puno te volimo!', stoji to pored fotografije koju je nekadašnja proslavljena tenisačica Ana Kurnjikova objavila na svom službenom profilu na Instagramu. Ono zbog čega je objava posebna je to što su na njoj osim nje i slavljenika Enriquea Iglesiasa njihovo troje djece - blizanci Nicholas i Lucy te mlađa Mary. Ovo je zapravo prva fotografija peteročlane obitelji, stoga ne čudi da je u samo nekoliko sati od objave obišla svijet.

U domu Iglesiasovih nije se samo slavio rođendan latino pjevača, koji je napunio 47 godina, već i Majčin dan. Upravo je iz tog razloga Enrique objavio snimku na kojoj njegova supruga Ana Kurnjikova s četverogodišnjom Lucy pleše nasred njihovog privatnog dječjeg igrališta na pjesmu 'I Love Rock 'n' Roll'.

Odjevena u tajice i top, Kurnjikova se ufurala u pjesmu, pa Lucy uči kako da maše glavom i kosom, a uz to je Enrique napisao: 'Sretan Majčin dan svim mamama diljem svijeta. You rock!'

Par se upoznao 2001. godine, kada je Iglesias angažirao Annu da mu gostuje u spotu za pjesmu ‘Escape’. Nedugo nakon toga započeli su vezu, a svoje prvo javno pojavljivanje imali su na dodjeli MTV-jevih glazbenih nagrada 2002. godine, potom i na premijeri filma ‘Bilo jednom u Meksiku’, u kojem je i glumio.

Od samog početka donijeli su odluku da o svojoj vezi, ali i privatnom životu neće govoriti za medije. Godine 2004. počelo se nagađati o njihovim zarukama i to nakon što se Kurnjikova u javnosti pojavila s velikim ružičastim dijamantnim prstenom na prstenjaku.

U prosincu 2017. šokirali su svijet objavom da su nakon 16 godina veze postali ponosni roditelji Nicholasa i Lucy. Blizanci su rođeni 16. prosinca u Miamiju, a cijela trudnoća i sam porod do kraja su držani u potpunoj tajnosti.

  • +4
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: EPA / Autor: LARRY W. SMITH

Baš kao i tog puta, Kurnjikova i Iglesias tajili su 2020. novu trudnoću, a sve je javnosti otkrio njegov brat Julio Iglesias Jr. u radijskom gostovanju otkrivši da je stigla još jedna beba. Ana Kurnjikova carskim je rezom 30. siječnja na svijet donijela djevojčicu kojoj su dali ime Mary.