NJIHOVE KOPIJE

Pohvalio se ponosni tata: Evo kako danas izgledaju djeca Enriquea Iglesiasa i Ane Kurnjikove

29.09.2023 u 15:40

Bionic
Reading

Latino zvijezda, španjolski pjevač Enrique Iglesias, nakon dugo je vremena objavio fotografiju troje djece koju ima s bivšom tenisačicom Anom Kurnjikovom, i to povodom izlaska svog novog singla koji će, predosjećamo, biti veliki hit

S bivšom youtubericom, danas glazbenom zvijezdom, lijepom Argentinkom Marijom Becerrom, latino pjevač Enrique Iglesias snimio je duet, koji bi u kratkom roku mogao postati svjetski hit. Riječ je o pjesmi 'Asi Es La Vida' (u prijevodu 'Ovo je život', op.a.) koja ima zaraznu melodiju koja brzo i lako ulazi u uho.

A upravo povodom izlaska novog singla, Enrique je na svom Instagram profilu nakon dugo vremena objavio i svoju djecu, koju je dobio s bivšom ruskom tenisačicom Anom Kurnjikovom.

U spomenutom videu blizanci Nicholas i Lucy te najmlađa Mary sjede na doku uz more, dok njihov otac, uz novu pjesmu, izvodi plesne pokrete.

Enrique Iglesias Izvor: EPA / Autor: David Fernandez

I dok Nicholas i Mary imaju i prsluke za spašavanje, plavokosa Lucy sjedi u dugoj bijeloj haljinici, a ono što je iz daljine itekako vidljivo njezina je nevjerojatna sličnost sa slavnom majkom Anom Kurnjikovom.

Iglesias i Kurnjikova svoj privatni život od samog početka čuvaju od javnosti, krijući apsolutno sve što mogu. O njihovoj se vezi malo zna, čak ne postoji ni službena potvrda da su se vjenčali, a kada je Ana bila trudna, sve se krilo do samog kraja, dok nije rodila.