'UMRI DRUGI DAN'

Nakon 18 godina Halle Berry otkrila kako joj je Pierce Brosnan na snimanju spasio život

22.04.2020 u 18:23

Bionic
Reading

Kao gošća ovotjedne emisije Jimmyja Fallona, javljanjem uživo iz svog doma, holivudska glumica Halle Berry poprilično se raspričala o mnogim privatnim stvarima. Osim što je pričala o svojoj djeci, otkrila je i nepoznate detalje iz prošlosti, točnije sa snimanja filma o James Bondu 'Umri drugi dan'

Kao gošća 'The Tonight Show With Jimmy Fallon', Halle Berry javila se iz svog doma gdje je u karanteni sa svoje dvoje djece i dva psa. Zabavni intervju, koji je povremeno prekidala voditeljeva kći Winnie prolazeći kroz kadar i razgovarajući s ocem i slavnom glumicom, otkrio je zanimljive detalje iz karantene 53-godišnje Halle Berry.

Halle Berry o Pierceu Brosnanu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Tako je s voditeljem podijelila kako dane s djecom provodi plivajući u njihovom bazenu u vrtu, kao i da je prije nekoliko dana morala obrijati 12-godišnjoj kćeri dio kose koji se zapetljao nakon što ona danima nije počešljala kosu.

No, filmskim ljubiteljima najzanimljivije je ipak bio dio u kojem se Halle Berry raspričala o prošlosti. Prije 18 godina glumica je bila Bondova djevojka i s omiljenim tajnim agentom, Pierceom Brosnanom, snimila nastavak 'Umri drugi dan'. Upravo joj je njezin kolega sa filmskog seta tijekom snimanja spasio život.

'Trebala sam biti seksi, zavodljivo grickajući smokvu, a onda sam se odjednom počela gušiti s njom. Pierce je morao ustati i napraviti mi Heimlichov zahvat. James Bond zna kako napraviti Heimlicha! Spasio mi je život i uvijek će biti jedna od najdražih mi osoba na svijetu', priznala je Halle Berry.