I OVO SE DOGAĐA

Uhićen muškarac koji se pokušao useliti u kuću Halle Berry; uspio je promijeniti brave, no plan mu je pomrsila policija

22.06.2019 u 23:14

Bionic
Reading

I dok su neke zvijezde morale tražiti zaštitu od policije zbog problematičnih obožavatelja koji su im upadali u njihove domove, Halle Berry suočila se sa sasvim drugim problemom, nakon što je muškarac imena Ronald Eugene Griffin očito u svojoj glavi odlučio da će njezin dom postati njegov

Muškarac imenom Ronald Eugene Griffin uhićen je ranije ove godine nakon što je provalio u luksuzni dom holivudske glumice Halle Berry u Malibuu, uspješno promijenivši jednu od mnogobrojnih brava na kući.

Radnici, koji su bili angažirani na renovaciji kuće 52-godišnje dobitnice Oscara, pozvali su policiju u ožujku, nakon što su u njoj pronašli 59-godišnjeg muškarca kako mijenja bravu, no vijest o svemu tek je sada dospjela do medija. Policija iz Los Angelesa uhitila je Griffina, koji uopće nije bio svjestan da je riječ o kući koja je u vlasništvu slavne glumice, a jamčevina je postavljena na 36 tisuća dolara.

  • +12
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navodno je Griffin već u siječnju pokušao promijeniti brave na kući, no tada ga je omeo vrtlar koji je došao, pa je pobjegao. Inače, to je dom koji ova ljepotica dijeli sa svojom 11-godišnjom kćerkom Nahlom, petogodišnjim sinom Maceom i dva engleska ovčara, a o cijelom slučaju još se nije oglasila.