GABRIEL AUBRY

Rasizam, psihičko zlostavljanje, incest: Halle Berry uputila teške optužbe na račun oca svog djeteta

14.11.2019 u 16:07

Bionic
Reading

Iako je riječ o povjerljivim dokumentima bitke za skrbništvo nad njihovom kćerkom Nahlom, nastalim još 2011. godine, isti su tek sada dospjeli u javnost, bacajući sasvim novo svjetlo na nekadašnjeg manekena Gabriela Aubryja

U teškoj bitki za skrbništvo iz 2011. nad njihovom tada trogodišnjom kćerkom Nahlom, glumica Halle Berry i maneken Gabriel Aubry nisu birali riječi na račun bivšeg partnera. Iako je sve to, barem do sada, bilo 'pod ključem' na sudu, zanimljivi detalji koje je holivudska glumica iznijela kako bi diskreditirala oca svog djeteta, sada su dospjeli u javnost.

U spisima koji su uručeni sudu, danas 53-godišnja Halle Berry iznijela je nevjerojatne i šokantne optužbe na račun oca njezina djeteta, s kojim je čak bila zaručena. Među ostalim, Halle Berry je optužila Aubryja da je koristio mnogobrojne rasne epitete tijekom njihove veze, a odbio je priznati da je njihova kći miješane rase.

Uz to osvrnula se i na njegovu ljubavnu vezu sa osobom iz njegove obitelji, tvrdeći kako je ta informacija uništila njihov seksualni život. Halle Berry rekla je kako je Aubrey imao seksualne odnose s tom osobom u vrijeme kada je odlazio iz jedne udomiteljske obitelji u drugu.

'Nakon prvih šest mjeseci veze, naš je seksualni život jednostavno nestao, a nakon godinu dana vodili smo ljubav manje od tri puta u godinu dana', izjavila je za sud Halle Berry. Holivudska glumica optužila je Aubryja da je imao psihičkih problema, tvrdeći kako on nije podoban da Nahla odrasta uz njega, osobito jer je bolovao od depresije i anksioznosti, a zbog čega je odbio tražiti stručnu pomoć.

'Gabriel je odbio prihvatiti odgovornost za te probleme. Umjesto toga, kritizirao je moje tijelo na načine koji su vrlo ponižavajući prema ženama. Na kraju sam ga uspjela nagovoriti da zajedno potražimo stručnu pomoć za naše probleme.'

  • +10
Halle Berry Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Svoju vezu započeli su 2005., u ožujku 2008. rođena je njihova kći Nahla, a dvije godine kasnije započela je i jedna od najružnijih bitki za skrbništvo. Sve je otišlo korak dalje kada je Halle Berry odlučila s Nahlom preseliti u Francusku kako bi mogla započeti zajednički život s tadašnjim partnerom Olivierom Martinezom, a kojeg je pak Aubrey optužio da se upetljao u njihov prethodni dogovor o skrbništvu nad kćerkom.

2012. sudac je odbio molbu Halle Berry za preseljenjem, a dva tjedna kasnije Gabriel Aubry i Olivier Martinez fizički su se obračunali u kalifornijskom domu slavne glumice, nakon čega su obojica, zbog zadobivenih ozljeda, hospitalizirani.

Bitka za skrbništvo na kraju je okončana, te su uz pomoć suda uspjeli postići dogovor. 2014. godine sud je naredio Halle Berry da svom bivšem partneru plaća 16 tisuća dolara mjesečno alimentacije, kao i da retroaktivno plati 115 tisuća dolara te dodatnih 300 tisuća za Aubryjeve odvjetničke troškove.