LJUBAV ILI LUDOST?

Najvatrenija obožavateljica: Tetovirala lice Maje Šuput na svojoj ruci

29.08.2018 u 11:56

Bionic
Reading

Vjerni fanovi spremni su učiniti mnogo kako bi dokazali koliko ljubav prema svojim idolima. Neki idu tako daleko da se odlučuju na 'trajno obilježavanje' pa tetoviraju nešto što ih podsjeća na obožavane idole. Maja Šuput ima obožavateljicu Danielu Perić koja joj je na tijelu posvetila čak pet tetovaža

Ovih je dana najvatrenija obožavateljica pjevačice na ruci tetovirala njezino lice, a na tom je činu sudjelovala i sama Maja, koja je o tome pisala na Instagramu. 'Da postoje apsolutno vjerni fanovi dokaz je Daniela koju poznajem još od njenih malih nogu kad je tek počela dolaziti na moje koncerte. Od onda je napravila četiri tetovaže posvećene meni, a danas sam i osobno došla svjedočiti njenoj novoj ideji. Naime, izabrala je sliku moga lica i odlučila tetovirati na ruku', pohvalila se Maja Šuput.

Pjevačica je i ranije pokazivala tetovaže svoje vjerne fanice, a ni ovaj put očito nije mogla sakriti svoje oduševljenje kad je ugledala njezinu najnoviju tetovažu. Sretna je, kaže, što ima takve vjerne sljedbenike svoga lika i djela.

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL