OVO MOŽE SAMO ONA

Maja Šuput lažirala ozljedu na aerodromu i sve pošteno nasmijala

06.08.2018 u 17:18

Bionic
Reading

Predah od mnogobrojnih nastupa pjevačica Maja Šuput redovito potraži na dalekim destinacijama, a da joj nikada nije dosadno potvrdila je najnovijom 'spačkom' koju je priredila osoblju istanbulske zračne luke Ataturk

Da 'nevolja potiče snalažljivost', Maja Šuput potvrdila je dolaskom u istanbulsku zračnu luku Ataturk. Najnovijom fotografijom sa zagrebačke zračne luke Maja je otkrila kako juri na mali godišnji odmor opremljena mnoštvom putnih kovčega i šiltericom znakovitog natpisa 'Maja do jaja', da bi nešto kasnije s mnogobrojnim fanovima podijelila urnebesan Instagram story.

Running to my small but amazing vacay 🌴☀️💦

A post shared by majasuput (@majasuput) on

'Moraš se snać u životu. Samo kažeš da si uganula nogu i preskočiš red od 500 ljudi', stoji u Majinom komentaru fotografija na kojima ju osoblje istanbulske zračne luke Ataturk, poput kraljice, vozi u kolicima preskačući ogromne redove ljudi.

Uoči novog putovanja, Maja je u razgovoru za InMagazin iskreno progovorila o svemu onome o čemu mnoge žene nikada ne bi govorile javno.

'Kućanski poslovi? Mene to do te mjere ne interesira da ne želim ni probati. Ja čak doma nemam veš-mašinu. Sve nosim u kemijsku čistionu. Kupila sam veš-mašinu u kemijskoj čistioni. Imam prevelik protok robe i meni to treba sve biti posloženo da s lakoćom sve mogu pakirati', priznaje Maja.

Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Ne peglam. Ne, ne , ne… Pa ja nemam doma peglu. Ma imam peglu možda, mislim da mi je netko kupio neku na paru. Ja ne znam ni gdje stoji. Mene domaćinstvo ne uzbuđuje. Naravno da se moram prihvatiti toga da bih to savladala, ali ne – ne zanima me. Ja volim raditi. Volim se ubiti od posla, ali od svog posla. Mene ne zanima da nekome radim paštašutu. Moj zaručnik zna da ću ja radije provesti sate na sastancima i zaraditi pare nego mu spremati ručak', otkrila je Maja čiji zaručnik Nenad robu pere u istoj praonici gdje i ona.

Na pitanje kada planira stati pred oltar, Maja je odgovorila kako već sada ima zakazane gaže za ljeto naredne godine te kako vjenčanje planira u zimskim mjesecima, a djevojačku namjerava provesti s desetak prijateljica u Las Vegasu.

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL