KATHY GRIFFIN

Najteži dani slavne komičarke: Dijagnosticirana joj teška bolest, iako u životu nije zapalila cigaretu

03.08.2021 u 10:43

Bionic
Reading

Današnji život doveo je do toga da se apsolutno sve, što želite podijeliti s javnosti, morate objaviti na društvenim mrežama, jer ako nije tamo, nije se dogodilo. Nove ljubavi, prekidi, trudnoće, rođenja djeteta, ali i borbe s teškim bolestima, najlakše se objavljuju upravo na taj način, a to je sada potvrdila i slavna američka Kathy Griffin kojoj je dijagnosticiran karcinom pluća

Iako nikada nije pušila cigaretu, američka komičarka Kathy Griffin dobila je karcinom pluća. Ovoga puta izostale su njezine duhovite opaske, na kojima je i stekla slavu, te je u objavi na Instagramu otkrila kako je njezin karcinom u prvoj fazi.

'Moram ovo s vama podijeliti, imam karcinom. Upravo odlazim na operaciju kojom će mi izvaditi polovicu lijevog plućnog krila. Da, dobila sam karcinom pluća iako nikada nisam pušila. Liječnici su jako optimistični budući da je u prvoj fazi i nalazi se na lijevoj strani', napisala je 60-godišnja Kathy Griffin, dodajući kako se nada da nakon operacije neće biti potrebna ni kemoterapija niti zračenje, kao i da će moći normalno funkcionirati i disati.

'Trebala bi se vratiti svakodnevnim obavezama za mjesec ili manje dana. Naravno, primila sam cjepivo protiv koronavirusa, jer da nisam, posljedice bi bile puno ozbiljnije. Molim vas, odlazite redovito na preglede, to vam može spasiti život.'

  • +7
Kathy Griffin Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

Inače, slavna komičarka još je u ožujku 2020. bila hospitalizirana i to nekoliko dana nakon što je njezina 99-godišnja majka preminula, kada je osjećala simptome covida, no u tom se trenutku nije mogla testirati zbog nekih restrikcija. Tešku dijagnozu o karcinomu dobila je prije dva tjedna.