FATALNA BRANKA

Tedi Spalato ne krije koliko je sretan; osmijeh mu je vratila 18 godina mlađa učiteljica joge

03.08.2021 u 09:42

Bionic
Reading

Nakon koncerata održanih u Veloj Luci, u čast pokojnog Olivera Dragojevića, osim o pjesmama puno se priča i o novoj ljubavi 67-godišnjeg glazbenika Tedija Spalata, koji je na Korčulu stigao s novom djevojkom

'Sretan sam, ne krijem je i to je sve što ću kazati. Bitan je Oliver! Nemojte mi zamjeriti, moj privatan život nije važan.' Rekao je to 67-godišnji glazbenik Tedi Spalato kada su ga novinari Slobodne Dalmacije upitali o plavokosoj ženi s kojom je sav ozaren iz prvog reda pratio nastup Elvisa Stanića na jednom od koncerata u čast Olivera Dragojevića.

Spalato, koji je i sam nastupio ove godine na obilježavanju treće godišnjice smrti dragog prijatelja, nije mogao sakriti koliko je sretan u svom društvu, a nije trebalo duog niti da se dozna ponešto o dotičnoj dami.

Kako otkriva 24sata, riječ je o 49-godišnjoj Splićanki Branki, učiteljici joge i instruktorici pilatesa, s kojom se, navodno, upoznao u jednoj splitskoj teretani, gdje je kod nje odlazio na privatne treninge.

TRAG U BESKRAJU

[FOTO] U Vela Luci održan veiki koncert u čast Oliveru Dragojeviću

Pogledaj galeriju

Inače, posljednja poznata veza Tedija Spalata bila je s deset godina mlađom balerinom Lidijom Kroker, koja je bila i glavna akterica njegovih spotova za pjesme 'Sve ću preživit', 'Zauvik tvoj' i 'Moje izgubljeno blago'. Njihova veza prekinuta je prije 12 godina i to nakon punih dva desetljeća.