SRETNA OBLJETNICA

Najsretniji dani našeg nogometaša Matea Kovačića i lijepe supruge Izabel

18.06.2018 u 11:02

Bionic
Reading

Iako su trenutno razdvojeni zbog njegovih obveza s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu, Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel imaju mnogo razloga za slavlje. Iza njih je prva godina braka i zajedničkog života punog sretnih uspomena

Osim uspješno odrađene prve utakmice na Svjetskom prvenstvu, kada je hrvatska reprezentacija odnijela pobjedu nad Nigerijom, Mateo Kovačić imao je još mnogo drugih razloga za slavlje.

Naime, u nedjelju su naš mladi reprezentativac i njegova supruga Izabel proslavili prvu godišnjicu braka, a iako još nisu imali prilike dostojno je obilježiti jer su trenutno razdvojeni, iskoristili su društvene mreže kako bi pokazali da nisu zaboravili na ovaj važan datum

1❤️

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Putem svog Instagram profila tog važnog dana prisjetio se nogometaš Mateo koji je objavio fotografiju iz vjenčanog albuma na kojem on i Izabel ne mogu sakriti emocije.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Prije godinu dana, 17.6.2017. naš talentirani nogometaš i lijepa Zagrepčanka izrekli su sudbonosno 'da' pred brojnim uzvanicima u crkvi u Sesvetskim selima, gdje su se i upoznali. Slavlje se potom nastavilo u hotelu Westin, a zabavu nisu propustili Kovačićevi brojni kolege.

Ovog posebnog dana prisjetila se i vjenčana kuma lijepa Izabel koja je ovom prilikom objavila do sada neviđenu fotografiju s vjenčanja.

Ena Cupać, Izabelina dugogodišnja prijateljica poručila je: 'Zar je već prošlo godinu dana? ... a toliko nas još lijepih trenutaka čeka!!', te priložila simpatičnu fotografiju sebe i mladenke kako nakon vjenčanog slavlja guštaju u palačinkama.