HRVATI U MADRIDU

Modno usklađeni Izabel i Mateo Kovačić pozirali s 2Cellosima

15.05.2018 u 10:59

Bionic
Reading

Koncertni spektakl, koji su u Madridu priredili virtuozi na violončelima, 2Cellos, nisu propustili ni poznati Hrvati koji već godinama žive u tom španjolskom gradu. Uoči koncerta, iza pozornice su se zatekli nogometaš Real Madrida Mateo Kovačić, koji je na show poveo suprugu Izabel i sestru Jelenu

I kada nastupaju diljem svijeta, najpoznatiji čelistički dvojac, 2Cellos, uvijek u publici, ili iza pozornice, pronađu nekog iz Hrvatske. Tako je bilo i na njihovom koncertu, koji su održali u Madridu.

Uoči koncerta, iza pozornice je stigao i jedan od naših najboljih nogometaša, igrač Real Madrida Mateo Kovačić, koji je na nastup 2Cellosa poveo svoju suprugu Izabel, ali i sestru Jelenu.

Nasmijani i dobro raspoloženi, pozirali su za uspomenu, a fotografijom su se potom na Instagramu pohvalili i Mateo Kovačić i Luka Šulić.

Naš nogometaš dvojcu je darovao i svoj potpisani dres, na čemu su mu dečki i zahvalili. 'Bilo je zadovoljstvo ugostiti tebe i tvoju obitelj na našem koncertu jučer. Hvala na darovima i sretno u Kijevu', napisao je Luka Šulić ispod fotografije.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX