ZNA KAKO PRIVUĆI PAŽNJU

Najmlađa članica Kardashian klana podiže temperaturu: Raskošne obline jedva ugurala u premali bikini

29.09.2020 u 10:21

Bionic
Reading

Kylie Jenner, najmlađa od petero djece popularne Kris Jenner, poznata je u svijetu zbog svog višemilijunskog uspješnog kozmetičkog biznisa, ali i famoznog izgleda. Ova 23-godišnjakinja redovito svoje fanove počasti golišavim fotografijama na kojima do izražaja dolaze bujne obline

Kad se Kylie Jenner razodjene u bikini, onda tako nešto ne prolazi nezamijećeno. Ovoga puta mlada nasljednica Kardashian Jenner klana odlučila se svojim golišavim fotografijama skrenuti pažnju na nešto drugo.

Dok je pozirala u svom luksuznom, novouređenom domu u Los Angelesu, 23-godišnja uspješna poduzetnica pokušala je svoje sugrađane pozvati da u studenom izađu na predsjedničke izbore.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

7th day of fall 👙

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kylie se smjestila na udobnoj fotelji u svom stražnjem dvorištu u kojem ima bazen, te odjenula minijaturni Dior kupaći kostim cvjetnog uzorka, a u kojem su njezine bujne obline itekako došle do izražaja.

Njezini izuzetno dugi uvojci prošarani plavim pramenovima padali su po strani. Pritom je poručila: 'Sedmi je dan jeseni..no, ono što vas zaista želim pitati je jeste li se već registrirali za glasanje?'

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

you call?

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kylie nije jedina koja je na ovaj način pokušala građane uvjeriti da izađu na izbore. Prije nje američki glumac Chris Evans objavio je na Twitteru svoju golu fotografiju, a iako se sve činilo kao nesretan slučaj, glumac je zapravo htio skrenuti pažnju na politički događaj koji brojni Amerikanci iščekuju nadajući se nekim promjenama na vrhu države.