'SNAŽAN POTEZ'

Slavni glumac pokušao objasniti zašto je objavio svoju golu fotografiju, a brojne zvijezde ga ohrabrile

15.09.2020 u 10:44

Bionic
Reading

Protekli vikend, kada je američki glumac Chris Evans iznenada objavio svoju golu fotografiju na Twitteru, mnogima se činilo kao da je to učinio sasvim slučajno i da mu se dogodio propust. Međutim zvijezda filma ‘Avengers’ sada je objasnio svoj neočekivani potez

Mnogi se nisu nadali vidjeti golišavu fotografiju iz privatne zbirke glumca Chrisa Evansa, ali to se prije nekoliko dana dogodilo, a sada je slavni 39-godišnjak pokušao objasniti svoj potez. Nakon što je na Twitter procurila njegova gola fotografija to je postala tema broj jedan na ovoj društvenoj mreži i šire.

Evans je nakon nekoliko dana zatišja poručio: ‘Sada kad napokon imam vašu pozornost, glasajte i izađite na izbore 3. studenog!’

Svoju je naizgled slučajnu sramotu ovaj Amerikanac očito pomno isplanirao, a ovakav potez naišao je na potporu brojnih zvijezda. Jedan od kolega pružio mu je utjehu rekavši kako ne postoji veća sramota od one da Donald Trump sjedi u Bijeloj kući, dok su drugi zaključili kako je ovo vrlo snažan potez.

Inače, Evans je i ranije otvoreno govorio kako se svi s pozicija bilo kakve moći moraju trgnuti i pružiti primjer mladima i narodu.

‘Nisam previše zainteresiran za politiku, već gledam okolo i tražim način da pomognem naciji. Postoji mnogo načina na koje kao poznata ličnost možete pomoći. Svoje ime i poziciju koristim da nešto promijenim na bolje jer mi je još uvijek jako stalo do ljudi u ovoj zemlji. Nije dovoljno samo biti na online platformama, učinite nešto znakovito i napravite promjenu’, rekao je nedavno, a sada to i pretvorio u djelo.