NOVI SPOT

Na seksi izdanja Jennifer Lopez odavno smo navikli, no ovoga je puta pomakla sve granice

31.01.2024 u 10:40

Bionic
Reading

Što reći o novom spotu Jennifer Lopez, osim da pojedine scene i nisu namijenjene za svakoga, ponajviše jer se u istom, osim što se izvija u krevetu stimulirajući kako se samozadovoljava, opisuje i seks sa svojim suprugom

Iako su obožavatelji s nestrpljenjem iščekivali novu pjesmu, kao i spot, latino dive Jennifer Lopez, video uradak, ali i riječi pjesme 'Can't Get Enough' izazvale su podvojene reakcije.

Pjesma, koju je snimila s repericom Latto, prepuna je seksualnih aluzija, priča o o seksu s Benom Affleckom, a ništa manje 'začinjen' nije i spot koji je mnoge ostavio bez riječi jer vrvi vućim scenama.

Jennifer Lopez - Can't Get Enough (feat. Latto) [Official Music Video] Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U njemu se Jennifer Lopez izvija u krevetu i simulira kako se samozadovoljava, senzualno tušira u vrtu, izazovno pleše s plesačima simulirajući seksualne odnose, dok joj ispod vruće minice izviruje stražnjica, a ispod prozirnog grudnjaka vide se bradavice.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Neskokevin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na seksi izdanja Jennifer Lopez već smo navikli, no ovoga je puta uistinu pomakla granice i otišla korak dalje. Ipak, kada vidite kako izgleda latino diva u 55. godini života, ne možete joj apsolutno ništa zamjeriti!

OBITELJ NA OKUPU

Ben Affleck izveo sadašnju i bivšu suprugu, ali i svu njihovu djecu u noćni izlazak

Pogledaj galeriju

Zanimljivo je kako ovo nije prvi video za ovu najnoviju pjesmu Jennifer Lopez. Ranije ovog mjeseca JLo je već objavila jedan spot, a u njemu su iskorišteni isječci iz njezinog filma 'This Is Me… Now: A Love Story' koji stiže na Prime Video, a koji je inspiriran njezinom ljubavnom pričom iz stvarnog života sa suprugom Benom Affleckom.