UOČI OSKARA

Uskoro dodjela Zlatnih malina: Među nominiranima i Jennifer Lopez

22.01.2024 u 23:20

Bionic
Reading

Film 'Plaćenici 4' predvodi nominirane za Zlatne maline (Golden Raspberry Awards), koji su predstavljene u ponedjeljak ujutro. Film je zaradio sedam nominacija nagrade koje odaju počast najgorima u godini a objavljuju se svake godine prije objave nominacija za Oscara

Osim filma 'Plaćenici 4' su jedan od pet nominiranih koji se natječu za 'najgori film' godine.su: 'Istjerivač đavola: Vjernik', 'Meg 2: Put u dubinu' (Meg 2: The Trench), 'Shazam! Bijes bogova' i 'Winnie The Pooh: Krv i med'.

Među glumačkim kandidatima su bivši dobitnici Oscara: Jon Voight, Russell Crowe i Helen Mirren, kao i 'apsolutni kralj' Zlatnih malina Sylvester Stallone te Megan Fox i Jennifer Lopez. Među najgorim sporednim glumicama su nominirane Kim Cattrall, Megan Fox, Bai Ling, Lucy Liu i Mary Stuart Masterson. U kategoriji najgoreg sporednog glumca našli su se Michael Douglas, Mel Gibson, Franco Nero, Bill Murray, Sylvester Stallone.

JEDNA JE GUDALUPE

Iznenadit će vas koga je Jennifer Lopez povela u shopping, a nije Ben, nisu ni blizanci

Pogledaj galeriju

Nominacije su odabrane u devet kategorija od strane glasača, koji se sastoje od '1.179 ljubitelja filma, filmskih kritičara i novinara iz 49 američkih država i dvadesetak zemalja'. 'Pobjednici' 44. godišnjih Zlatnih malina bit će objavljeni 9. ožujka, noć prije dodjele Oscara.

Prošle godine, film 'Blonde, redatelja Andrewa Dominika predvodio je nominacije od njih ukupno osam (nagrađen je u dvije kategorije – za najgori film i scenarij). Organizatori su, kao već godišnju tradiciju, objavili i video.

Izvor: Društvene mreže