ZGODNA DALMATINKA

Na neko vrijeme povukla se s društvenih mreža, a onda se vratila u velikom stilu: Domenica u zelenom kupaćem kostimu oduševila obožavatelje

25.08.2022 u 22:17

Bionic
Reading

Azurno more oko nje, vreli ljetni dan i čaša bijelog vina u ruci bili su dovoljni za sreću i pravi odmor pjevačice Domenice, koja je ovim pute otkrila da joj je trebao mali predah od društvenih mreža

'Uzela sam mali odmor od društvenih mreža, ali evo me nazad, nadam se da ste mi vi dobro. Živili!', poručila je pjevačica Domenica Žuvela ispod svoje nove objave na Instagramu koja je razveselila njezinu bazu fanova.

Zgodna Dalmatinka neko se vrijeme nije oglašavala, jer je kako kaže, trebala predah od svega da bi napunila baterije za radnu jesen koja je očekuje.

Svojim videom na kojem pliva u kristalno čistom moru na nepoznatoj lokaciji, dok nazdravlja čašom bijelog vina, podsjetila je da ljeto još nije pri kraju te da se u morskim radostima još uvijek može uživati.

Osim toga Domenica je uspjela pokazati i svoju fantastičnu liniju u zelenom trendi kupaćem kostimu, koja već neko vrijeme nailazi na velike pohvale javnosti.

  • +2
Domenica Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX