samozatajna korčulanka

Domenica o prijateljstvu s Hanom Huljić i svojim svadbenim zvonima

11.07.2022 u 12:46

Bionic
Reading

Nakon što je neko vrijeme živjela u Zagrebu zbog sudjelovanja u emisiji 'Ples sa zvijezdama', mlada pjevačica se vratila u Dalmaciju. Vrijeme između glazbenih obaveza koristi za guštanje u ljetnim radostima i druženjima s kumom Hanom Huljić

Mnogima je poznato kako je Domenica Žuvela glazbena uzdanica obitelji Huljić te da je s Hanom Huljić najbolja priateljica. Korčulanka je više puta govorila o njihovom odnosu, a sada je ispričala da imaju slične životne stavove, te da se prate i podržavaju od prvog dana kada su se upoznale.

'Voljela bih da svi imaju jednu Hanu u svom životu. Ona je za mene, osim najbolja prijateljica, najtalentiranija i najempatičnija osoba koju sam upoznala i svojom pojavom inspirira apsolutno sve oko sebe', rekla je Domenica za Azru. Na pitanje hoće li se kod nje uskoro čuti svadbena zvona kaže:

'S obzirom na to da sam pjevala godinama na vjenčanjima, doslovno ne poželim svoje (smijeh). Voljela bi da to bude nešto netipično, ako bude. Ne mogu uopće zamisliti sebe da moram birati godinu prije prostor, datum, vjenčanicu, sve ono što je ljudima 'normalno'. Više bi voljela da to bude varijanta danas za sutra, što znam da je, vjerovatno, nemoguće', priznala je i otkrila da su joj iskrenost i razumijevanje u vezi uvijek na prvom mjestu.

Podsjećamo, njezino srce je osvojio odvjetniku Ivan Bačić koji dolazi s otoka Korčule, baš kao i Domenica. Dugo se poznaju, a u svojoj intimi i ljubavi uživaju daleko od očiju javnosti.

  • +3
Domenica Žuvela Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX