PONOSNA KUMA

Domenica progovorila o tek rođenoj kćerkici Hane Huljić i Petra Graše

21.07.2022 u 10:18

Bionic
Reading

Pjevačica Domenica, ujedno vjenčana kuma Hane Huljić, supruge Petra Graše koja je prije nekoliko dana na svijet donijela svoje prvo dijete, raspričala se o tom radosnom danu

Rođenje malene Albe razveselilo je čitavu obitelj Huljić i Grašo, kao i njihove bliske prijatelje, ali i ostatak javnosti koja prati novosti iz njihove obitelji.

Mama Hana još uvijek se nije oglasila medijima, ali prinovu su komentirali ponosni djed Tonči Huljić, baka Vjekoslava te njezina vjenčana kuma Domenica.

'Svakodnevno se družimo, čujemo se i nekoliko puta na dan. Hanu smatram sestrom i proživljavam sve s njom. Veselim se što nas u našem prijateljstvu čeka novo poglavlje', ispričala je pjevačica u intervjuu za magazin Story pa dodala: 'Hana će biti najbrižnija mama.'

Podsjetimo, Hana je u nedjelju rodila u splitskom rodilištu. Pjevačica je trebala roditi 23. srpnja, no djevojčica je stigla ranije. Rođena je carskim rezom, a mama i beba dobro su se oporavile.

'Svi smo presretni. Jučer nas je malena Alba iznenadila dolaskom nekoliko dana ranije. Ali sve je proteklo u najboljem redu, Hana je bilo jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose s takvim situacijama, a mi muški budemo malo izgubljeni', komentirao je Tonči za Večernji list nakon poroda svoje kćeri.

  • +3
Hana, Grašo i Tonči Huljić - Misa Mediterana Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL