ZLATNA JOJ PRISTAJE

Na najnovije seksi izdanje Halle Berry nije ostao imun ni Jamie Foxx, a njegova reakcija najbolje opisuje ono što ostali misle

29.04.2022 u 11:13

Bionic
Reading

Slavna Oskarovka, koja već desetljećima svojim izgledom oduševljava sve, sada je otišla korak dalje i u 56. godini života pozirala u odvažnom šljokičastom kombinezonu u zlatnoj boji i sve ostavila bez riječi

Više od 7.7 milijuna najvjernijih Instagram pratitelja Halle Berry jučer je ponovno došlo na svoje, kada je slavna oskarovka objavila svoje najnovije fotografije nastale pored oceana. Iako smo navikli na njezina razno razna seksi izdanja, ovim je nadmašila sve.

Naime, 55-godišnja Halle Berry pozirala je u odvažnom zlatnom, šljaštećem kombinezonu koji ima dekolte doslovce do pupka. I dok je na prvoj fotografiji pokazala punu figuru i senzacionalno tijelo na kojem joj mogu pozavidjeti i upola mlađe kolegice, na drugoj je fokus bio upravo na dekolteu i njezinim grudima između kojih se smjestila ogrlica sa križem, koja neodoljivo nalikuje krunici.

'Život možda i nije uvijek savršen, no ovaj vražji kombinezon je', napisala je pored fotografija Halle Berry, a onda su se krenuli nizati komplimenti. Na njezin izgled odmah je reagirala i slavni njemački supermodel Heidi Klum, koja joj je napisala kratko i jasno 'Wow'.

Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Ipak, najbolja reakcija, koja je zapravo ono što bi mnogi rekli, ali šute, bila je ona holivudskog glumca Jamieja Foxxa, koji je napisao: 'Well damn.' Njegovu izjavu nećemo prevoditi s engleskog jezika, jer se gubi svaki smisao.