BIVŠA I SADAŠNJA

Na istom mjestu u isto vrijeme: Jennifer Lopez i Jennifer Garner vješto izbjegle susret

23.05.2023 u 10:10

  • +8

Jennifer Lopez i Jennifer Garner

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Bivša i sadašnja supruga Bena Afflecka, Jennifer Garner i Jennifer Lopez, stigle su na kazališnu predstavu Seraphine Affleck, no sve su napravile kako bi izbjegle međusobni susret

Ni ovoga puta Jennifer Lopez nije propustila izabrati kombinaciju u kojoj nije mogla proći nezamijećeno.

Iako su zvijezde predstave, u kojoj glumi i njezina pokćerka Seraphine Affleck, trebala biti djeca koja su istu i postavila na kazališne daske, latino diva odlučila je 'ukrasti' show i svu pozornost usmjeriti ka sebi.

Odabrala je zato dugu crvenu haljinu, uz koju je uparila sjajne crvene Mary Jane platforme s debelom petom, a bila je tu u istoj boji i torbica. Raspuštene kose u valovima i sa svojim zaštitnim znakom, okruglim naušnicama ringovima, samouvjereno je koračala ispred kazališta u Los Angelesu.

SAVJETI JENNIFER GARNER

O čemu su pričali? Ben Affleck snimljen u ozbiljnom razgovoru s bivšom suprugom

Pogledaj galeriju

A ono što je najluđe u svemu je da je ovo događaj zbog kojeg se na istom mjestu, uz Jennifer Lopez i Bena Afflecka, našla i Jennifer Garner. Ona je pak došla sasvim jednostavno odjevena, u traperice i običan T-shirt, stavljajući pozornost na svoju kćer, a ne na sebe.

Naravno da su svi promatrali hoće li se dvije suparnice susresti, no na veliko razočaranje, one su to vješto izbjegle, pazeći dobro cijelo vrijeme da izbjegnu bilo kakvu situaciju koja bi ih mogla dovesti 'oči u oči'.