SVAĐA NA PREMIJERI

Žustra prepirka: Svi se pitaju što se to opet događa s Benom i Jennifer

11.05.2023 u 17:41

Bionic
Reading

Na premijeri novog filma Jennifer Lopez u Los Angelesu sve su oči kao i uvijek bile uprte u smijeri zanosne latino dive, no fotografi nisu propustili ovjekovječiti i jedan trenutak koji je ponovno izazvao bezbrojna nagađanja

Jennifer i Ben ponovno su u središtu pozornosti medija, a njihova je žučna rasprava na premijeri filma 'The Mother' vrlo brzo postala viralna.

Lopez i Affleck izgledali su poprilično ljutiti te su se poprilično energično raspravljali na premijeri Jenniferinog novog filma.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pjevačica, glumica i poduzetnica nije skrivala svoje namršteno lice i gestikulirala je prema svom suprugu, za kojeg se udala prošle godine, dok je on izgledao vrlo nervozan.

Nakon što su ih uhvatili u napetom razgovoru, ubrzo su spremno pozirali fotografima smiješeći se, a u jednom trenutku je pao i pravi holivudski poljubac.

Ovo je nije prvi put da su krenula nagađanja o tome kako u braku Bena i Jennifer ne cvatu ruže. Naime, još u veljači je na dodjeli Grammyja Jennifer snimljena kako zahtijeva od Bena da se pretvara da uživa.

Par je izmjenjivao napete riječi tijekom ceremonije, u trenutku kad je voditelj Trevor Noah sjeo pokraj njih, a začas je njihova konverzacija postala viralna. U siječnju je pak Ben Affleck snimljen kako se ljutito sukobljava s Lopez na premijeri njezina filma Shotgun Wedding.