djetinjstvo i nostalgija

Možete li ga prepoznati? Domaći meteorolog pokazao kako je izgledao u svojoj 'blond fazi' dok je bio dječak

02.07.2021 u 15:07

Bionic
Reading

Meteorologa, urednika i voditelja vremenske prognoze Nove TV Darija Brzoju ne viđamo niti na javnim događanjima, a niti je pretjerano aktivan na društvenim mrežama budući da rijetko kad objavi kakvu novu fotografiju. Tako je mnoge iznenadila jedna iz njegovih najranijih dana

Samozatajni meteorolog s vremena na vrijeme objavi kakav prizor ina svom Instagram profilu kojeg je 'otvorio' u kolovozu 2017. godine. Ne zna se previše niti o privatnom životu Darija Brzoje, no sada je odlučio izvuči staru fotografiju iz albuma i otkriti kako je izgledao u djetinjstvu.

'Kad sam bio plavušan', kratko je opisao crno bijelu fotografiju meteorolog Nove TV na kojoj bi ga tek rijetki prepoznali. Pozirao je u ljetnom izdanju, s majicom na Štrumfa i kratkim hlačicama.

Poznato je da je godinama vegan. Nedavno je ispričao što ga je privuklo tom načinu prehrane.

'Nemoguće je rasti u svijesti i filozofski promišljati život, a ne dotaknuti se teme drugih bića i njihove uloge na Zemlji. Zašto kao društvo jedemo jednu vrstu, a drugu držimo kao kućne ljubimce? Razlozi za veganstvo su mnogi, od onog osnovnog, da su životinje bića koja osjećaju, vole i pate, do zdravstvenih, ali i onih ekoloških razloga. Za klimatske promjene dobrim su dijelom zaslužne emisije metana kao posljedica masovnog i pretjeranog uzgoja goveda. No, razumijem da se društvo sporo mijenja i da svatko mora imati pravo odlučiti za sebe kako će živjeti. Drago mi je ipak da se kao kolektiv krećemo prema zdravijem i ekološki ispravnijem društvu', izjavio je za Jutarnji list.

Inače, Darijo Brzoja je rođen sam u Kninu 1980., a za vrijeme Domovinskog rata s obitelji je preselio u Zadar gdje je nastavio školovanje. Oduvijek je bio zaljubljen u svijet, prirodu, fiziku, matematiku. Diplomirani fizičar je i umjetnička duša - ljubitelj fotografije i stihova koji je napisao za Ivanu Banfić, Giuliana i Ivane Radovniković. Volim svako vrijeme i sve vrste vremena i trudim se život prilagoditi onome što mi priroda daje. Voli, rekao je, svako vrijeme i sve vrste vremena i trudi se život prilagoditi onome što mu priroda daje. 'Nešto teže podnosim velike vrućine nego hladnoću, no to je stvar osobnih sklonosti', otkrio je.