17. ROĐENDAN

Morali su se pohvaliti: Julia Roberts i njezin suprug odlučili su se na potez kojem se nitko nije nadao

29.11.2021 u 19:10

Bionic
Reading

Iako su, kada je u pitanju njihov privatni život, a posebice njihova djeca, poprilično tajanstveni, 17. rođendan blizanaca Julije Roberts i Dannyja Modera bile su idealna prilika da se ponosni roditelji njima pohvale

Hazel i Phinnaeus, blizanci Julije Roberts i Dannyja Modera, proslavili su 17. rođendan, što je bila idealna prilika da se ponosni otac svojim nasljednicima pohvali i na Instagramu. Iako su slavna Oskarovka i njezin suprug kamerman, kada je u pitanju njihov privatni život, a osobito djeca, poprilično tajnoviti, ovo je bilo slavlje koje se moralo obilježiti.

Uz fotografiju na kojoj su Hazel i Phinnaeus za kuhinjskim stolom i jedu odjeveni u odjeću superjunaka, Danny Moder je napisao: 'Ovi dvoje... Imaju 17 danas. Hvala vam što ste mi pomogli kroz očinstvo.'

S druge strane Julia je objavila fotografiju nastalu 17 godina ranije na kojoj sama pozira s blizancima i uz nju napisala: '17 su najljepše godine života'. Na tu fotografiju reagirala je i njezina nećakinja, glumica Emma Roberts koja je ostavila emotikone srca. Osim blizanaca, on i Julia imaju i 14-godišnjeg sina Henryja.

Inače, Julia Roberts i Danny Moder vjenčali su se 2002. godine i svim se silama trude da njihova djeca odrastaju daleko od svjetla pozornice. Njihova kći Hazel s ocem se prvi puta pojavila na crvenom tepihu 2021. i to na Filmskom festivalu u Cannesu.

  • +4
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: MART / KCS Presse / Profimedia