nježni trenuci

Zaljubljeni kao prvoga dana: Julia Roberts i suprug Danny Moder u romantičnoj šetnji

08.08.2021 u 15:19

Bionic
Reading

Svoju intimu holivudski ovaj holivudski par ljubomorno čuva od očiju javnosti. Julia Roberts i snimatelj Danny Moder u braku su već 19 godina, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, a još ih se rjeđe može vidjeti kako izmjenjuju nježnosti

Boravak u New Yorku Julia Roberts i suprug Danny Moder iskoristili su za romantične šetnje gradom. Na Manhattanu ih je fotograf ulovio u večernjoj šetnji, a par se držao za ruke i nježno grlio.

Fotografijom u 'kućnom izdanju', na kojoj nježno ljubi u obraz supruga Dannyja Modera, glumica s najljepšim holivudskim osmijehom Julia Roberts nedavno je obilježila 19. godišnjicu braka.

'19 godina. Tek počinjemo', napisala je Roberts na Instagramu i podijelila selfie sa suprugom snimljen na plaži, gdje su proslavili američki Dan nezavisnosti i 19. godišnjicu braka.

Par se upoznao 2001. godine na snimanju filma 'Mexican', u kojem se pred kamerom budućeg supruga našla s Bradom Pittom. Vjenčali su se 4. srpnja 2002. godine na njenom ranču Taos, u Novom Meksiku, a u braku su dobili 16-godišnje blizance Hazel Patriciju i Phinnaeusa Waltera te 14-godišnjeg Henryja Daniela.

Svoju ljubav okrunili su brakom 4. srpnja 2002. godine u privatnoj kapelici na njezinom ranču u Novom Meksiku, pred tek pedesetak uzvanika, među kojima su bili i Bruce Willis i George Clooney.

  • +6
Julia Roberts i Danny Moder Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Prije negoli sam upoznala Dannyja, sama sam sebi bila dovoljna. Bila sam razmaženo biće koje je samo jurilo uokolo i snimalo filmove. Sve se promijenilo kada sam ga upoznala. Kada pomislim na to što moj život čini životom i zbog koga ili čega on ima smisao, znam da je to zbog njega. Danas sam takva kakva jesam jer imam njega u svom životu', izjavila je svojedobno glumica.

O svom braku s Moderom, Roberts je govorila 2017. za People, objašnjavajući da je nakon mladenačkih lutanja i nespretnosti dočekala bajkovit kraj. 'Mislim, svaki dan kad moj suprug uđe kroz vrata meni je kao ponovno proživljeni san', rekla je Roberts koja se veseli svakom njegovom povratku i koje svoga supruga opisuje kao nevjerojatno ljudsko biće.