omiljeni par

Momčilo Otašević uživa u bračnoj idili sa svojom Jelenom: 'I ja sliku sa ženom imam'

30.07.2022 u 11:39

Bionic
Reading

Pratitelji crnoogorske glumačke zvijezde ugodno su se iznenadili kad su ga na njegovom Instagram profilu ugledali zagrljenog sa suprugom Jelenom Otašević Perčin. Glumac je po prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju

Jelenu i Momčila nema se priliku često vidjeti u javnosti, a dobro raspoloženi supružnici sada su skupa osvanuli na fotografiji s romantične večere. 'I ja sliku sa ženom imam!', pohvalio se glumac te označio da se nalaze u Lopudu a u hashtagovima istaknuo 'ljeto', 'odmor', 'konačno'.

Glumac i glumica inače članica ansambla zagrebačkog HNK, u braku su od 2018. godine i zajedno imaju kći Mašu i sina Jakšu. Otašević je ranije otkrio da nijedno od njih nije ni pomišljalo da će završiti zajedno, a upoznali su se na snimanju serije 'Zora dubrovačka'. Kazao je da su radili, bili su super partneri, ali da mu je 'netko tada rekao da će se zaljubiti i da će ostati u Zagrebu živjeti ovdje, ne bi mu vjerovao'.

Podsjetimo, par je uplovio u bračnu luku tajnim vjenčanjem u Crnoj Gori i trudi se svoju privatnost držati što dalje od medija. Jelena je prije Otaševića bila u braku s ugostiteljem Kristijanom Babićem s kojim ima kćer Lotu.

  • +2
Momčilo Otašević Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX