omiljeni par

Jelena i Momčilo Otašević: 'Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve'

18.04.2022 u 23:16

Bionic
Reading

Nakon pauze zbog trećeg majčinstva i rođenja sina Jakše, glumica se ove zime vratila na posao ulogom u predstavi 'Genijalna prijateljica'. Njezin suprug, crnogorski glumac snima za Novu TV seriju 'Kumovi', a supružnici uspješno balansiraju poslovne obaveze s obiteljskim. U jednom od rijetkih zajedničkih intervjua progovorili su o svojim projektima i djeci

'Potrebno je puno žrtve i organizacijskih sposobnosti da bi se uskladilo troje djece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Djeca rastu i neću im uvijek biti toliko potrebna, ali sad me zaista trebaju i želim biti tu za njih. Naravno, onda se moraš i nečega odreći, ali sam sigurna da ću se vratiti na set čim za to dođe vrijeme', ispričala je Jelena Otašević Babić za Jutarnji list.

Glumica je majka troje djece - Lote koja je u pubertetu, Maše koja ide u vrtiću i Jakše kojem je godinu i pol dana. Ne pomaže joj nitko osim gospođe koja dolazi pričuvati djecu kada su glumci odsutni zbog posla. Jelena je rekla da kuha, čisti, pere svakodnevno, ali da su dobro uhodan tim. Priznaje da joj je poprilično intenzivno, ali da je 'to roditeljstvo i ne bi ga mijenjala nizašto'.

  • +2
Jelena i Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Njezin suprug osim na domaćim serijama prisutan je i dalje na crnogorskim kazališnim daskama, kao i u regionalnoj kinematografiji. Nedavno je imao premijeru filma 'Poslije zime'. 'Mislim da je velika privilegija, prije svega, baviti se glumom, pa onda moći i živjeti od toga. Potom sa svojim prijateljima snimati film o prijateljstvu. Nevjerojatna je to privilegija', istaknuo je glumac.