O GLUMAČKOM POSLU I OBITELJI

Momčilo Otašević sasvim iskreno: 'Mislio sam kad sam dobio prvo dijete - bit će to bolje, bit će to lakše. Neće...'

15.06.2022 u 09:07

Bionic
Reading

Crnogorski glumac Momčilo Otašević posljednjih godina najviše radi upravo u Hrvatskoj, a tu je savio i obiteljsko gnijezdo. Oženio se glumicom Jelenom Perčin i s njom dobio dvoje djece, a upravo o svojoj obitelji raspričao se u posljednjem intervjuu

Miljenik žena, 32-godišnji Momčilo Otašević za Story.hr se raspričao o svom privatnom životu, braku s 41-godišnjom Jelenom Perčin i djeci koju su dobili u braku - sina Jakšu (1) i kćer Mašu (3). Kako je rekao, gluma je poprilično teško zanimanje za kombiniranje s roditeljstvom te je dosta toga propustio.

Priznao je kako je zbog premijera predstava ili snimanja filmova i serija propustio sahrane sebi bliskih ljudi i članova obitelji.

'Da ne ispadne prepatetično, da ne ispadne jadni glumci. Nismo jadni, mi radimo posao koji volimo i to je predivno. Nitko te ne pita niti te treba pitati, sve je ok, ali jednostavno u neku ruku je ovaj posao surov. Mislio sam kad sam prvo dijete dobio - bit će to bolje, bit će to lakše. Neće. Samo mi je teže, samo više posla imam i više mi nedostaju. To je jedna od nekoliko mana mog posla. Propuštam puno toga', iskren je bio Momčilo Otašević koji je, priznao je, maksimalno posvećen poslu, zbog čega njegova i obitelj najviše ispašta.

Trenutno, kaže, snima u Beogradu i Zagrebu, pa svaki tjedan putuje u oba smjera: 'U to treba ubaciti i spavanje, stavite negdje ljubav koju ćete pružiti djeci. Nemoguće je, ali tako mora biti jer tko će ako ne ja i kada ako ne sada.'

  • +3
Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELL

Sretan je što ima maksimalnu podršku svoje supruge, glumice Jelene Perčin, koja je zbog dvoje male djece neke uloge morala i odbiti. Priznao je i kako on sam ponekad prihvati i nešto što inače ne bi samo zato što se brine za njihovu peteročlanu obitelj, u koju spada i Jelenina kći, 13-godišnja Lota, iz bivšeg braka.

S Jelenom je prošlog mjeseca proslavio i četvrtu godišnjicu braka, no posebnog slavlja zbog njegovih obaveza nije bilo, no to će svakako nadoknaditi.