OTVORIO SE

Momčilo Otašević progovorio o braku i očinstvu: 'Kad je čovjek sretan, ima zdravu i sretnu obitelj, onda je sve lakše'

09.08.2019 u 09:25

Bionic
Reading

Karizmatičnog crnogorskog glumca kojeg je domaća publika upoznala kroz serije 'Zore dubrovačka', 'Kud puklo da puklo' i 'Čista ljubav' uskoro će ga moći gledati u novoj seriji Nove TV radnog naziva 'Drugo ime ljubavi'. Momčilo Otašević koji je u braku s kolegicom Jelenom Perčin nerado priča o svom privatnom životu, no ovaj put je napravio iznimku

Miljenik hrvatskih gledatelja otkrio je koliko ga je očinstvo promijenilo.

'Nekako samo očekivao da će se stvari odvijati baš ovako kako se i odvijaju. Naučilo me dodatnoj odgovornosti, naučilo me plemenitosti, iako ne mislim da prije nisam bio plemenit, ali nekako sve se to mijenja, doza ljubavi skoči na 16 tisuća okretaja. Promijenio sam se nabolje i sretan sam zbog svega toga', rekao je za Dnevnik.hr.

Kao tata se dobro snalazi baš kao i u usklađivanju privatnih i poslovnih obveza.

'Objektivno gledano, možda to sve jest teško, ali kada se to sve dogodi, kad čovjek voli, kada je sretan, kada ima zdravu i sretnu obitelj, onda je sve lakše. Uz pomoć supruge Jelene moguće je. Stižem snimati, igrati serije, sad je trenutačno takva situacija da jako puno radim, bez njezine podrške to vjerojatno ne bih mogao', izjavio je glumac te otkrio da sudjeluje i u kućanskim poslovima te pomaže supruzi, glumici Jeleni Perčin.

'Neka podjela poslova postoji, ali ništa striktno, tu vrijedi ono 'ima ljudi, ima dogovora'. Sve stižemo, sretni smo, ispunjeni i zadovoljni, tako da je sve lakše', otkrio je Momčilo koji je trenutno gost na Brač Film Festivalu. Nakon toga će na odmor u Crnu Goru, a onda na snimanje serije Nove TV. Serija se radi pod redateljskom palicom Josipa Žuvana kao glavnog redatelja, a režiju potpisuju i Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac.

Momčilo Otašević Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV